7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,459,170
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yavuz abi kusura abakma ama bi ara yok oldun izin almak zor oldu galiba ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

herkese iyi geceler

mesai daha yeni bitti ;D

en son saat 21:00 gibi usta bende yedek anahtar var tezgaha bırakıyorum çıkarken sigortaları kapatıp, kapıyı kitlersiniz dedi ve gitti ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Bir kelebek olarak cesaretini takdir etmemek mümkün değil

Sonunda dooru bi laf ettin etmesine de ben hala hediye almadığına inanmıyorum ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ben henüz tırtılım cesaretim ordan geliyor , büyüyünce kelebek olucam ama kelebek abilerime benziycem ;D ;D

almaz olurmuyum aldım tabi hediyemi, defender arka lambası, kırmızı renk , kafamda kırırılıyormu diye test edicez ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi kusura abakma ama bi ara yok oldun izin almak zor oldu galiba ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D yok ya hakanla telefonda konuşuyordum , Defenderi bitti bitecek, son raporları veriyordum ;D ;D

Ben izin almam kpıyı çeker çıkarım ;D ;D ;D ;D bidaha girebilirmiyim o kapıdan o ayrı ;D ;D ;D

Lamba kırılır :-X

fastjunkie' Alıntı:
Yok be abi, yatayım ben de. Pazar falan MKG yaparız bizim grup.

geçliğe bak : yarın okul yok adam evde oturyor , aksana alemlere senin ne işin var uykuyla falan

discovery-V8' Alıntı:
geçliğe bak : yarın okul yok adam evde oturyor , aksana alemlere senin ne işin var uykuyla falan

Abicim yeni geldik yaahu
Ankara'da akabileceğim en güzel yere aktım işte bilkent real.. Nereye akacaz allahın taşrasında ;D ;D

SDC' Alıntı:
Lamba kırılır :-X

aman kırılsın en azından hafif, önce landrover diferansiyeli verecektim , kafamın kırılması garanti, yok yok lamba daha iyi , bunları okuyorsa varya ...... kapatalım bu konuyu :-X :-X ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Abicim yeni geldik yaahu
Ankara'da akabileceğim en güzel yere aktım işte bilkent real.. Nereye akacaz allahın taşrasında ;D ;D

park caddesi oradan umutun ev realde gidip PS III mü oynadın yine ???