7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,460,822
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Beyler bakıyorum çamur videolarında yorum farklılıkları oluyor.Eğer tarafsız hakeme ihtiyacınız olursa, (benim herhangi bir iddiam olmadığı için, Teriosumdan memnunum beni dağların karlı eteklerine kadar yoldan ayrılmadan güvenle götürüyor ;D ;D ;D) Eren'in pozisyonuna düşürmezseniz gelebilirim. ;D ;D ;D

Etiketler

mustafa abi bolu gezisinden ismini silmişşsin hayırdır gelmiyormusun abi

cihanülker' Alıntı:
mustafa abi bolu gezisinden ismini silmişşsin hayırdır gelmiyormusun abi

Ben daha küçük bir grupla gideriz diye düşünmüştüm grup büyüyünce oğlan biraz sıkıntı oluyor o nedenle ılgaz alternatifi vardı (askeri tesis ) onu tercih ettim. ikisi üst üste olacak inşallah başka aktiviteye :'( :'( :'(

Ufuk,
Erciyesile ilgilenmişsin ben orları biliyorum makul bir yere kadar 4*4 lerle gidilebilir. Bir etkinlik düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım. oradaki en doğru bilgiyi Kayserili bir genç vermiş.

aslankurt72' Alıntı:
Ufuk,
Erciyesile ilgilenmişsin ben orları biliyorum makul bir yere kadar 4*4 lerle gidilebilir. Bir etkinlik düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım. oradaki en doğru bilgiyi Kayserili bir genç vermiş.

abi erciyese 3 hafta evvel gittim hiç bir şey yok ,dağ taş ,ankaradan daha beter ,ilk ve son kez gittim aman diyorum

acemi80' Alıntı:
Günaydın cennet yolcuları
Günaydın Hocam,
yaw bu 7/24 alışkanlık yaptı sabah okumazsam bir eksiklik hissediyorum.gece bir sürü yazı video falan filan derken zaten bi sürü yapmam gerken rutinler var.Emeklilikte 0600-2400 mesaisi yetmez oldu. Bu gidişle kelebeklikten istifa edeceğiz. ;D ;D ;D

abicim hazır ledler var 12 volta ayarlı direnci içinde , bende bir çuval var hangi renk istersen vereyim, panel içindeki ampuller çok minik disconun, ampulleri zor bulunuyor patlayanı led e çeviriyorum, hem uzun ömürlü, hemde daha parlak. bende yanıp söneninden çeşitli renklerine kadar her türlüsü var, satan yerde var şaşmazda. Ertex in arka sokağında klips dünyası, Sahibi Ergün ağabey aile dostumuz.

cihanülker' Alıntı:
yavuz senin motor çok büyükmü tahmini öçlüler ne ?

motor + şanzıman eğer birde ıvır zıvır parçalar var ufak tefek, eğer motor şanzıman birbirine bağlıysa senin araca sığmaz , sökükse bir ihtimal , ama halı malı berbat olur araba .

cihanülker' Alıntı:
abi erciyese 3 hafta evvel gittim hiç bir şey yok ,dağ taş ,ankaradan daha beter ,ilk ve son kez gittim aman diyorum
Erciyese jeep ile çıkmak diye başlık acmış bir arkadaş ufuk ta konuyla ilgilenmiş ben 4-5 defa tırmandığım için oraları biliyorum eğer gitmek veya bilgi almak isterse yardımcı olmak babından yazdım.

fastjunkie' Alıntı:
Ben ne diyorsam Sevtap Hanım Teyze'nin yüzüne de diyorum valla
Yalansa desin ki yalan, bendeki korkusuzluk hangi kelebekte var acaba, sonra da yok Onurun narin vücudu yok o yok bu hehehee ;D ;D

Şimdi bu senin yaptığın cesaret testi mi oluyor ;D ;D

Ömrün gitgide kısalıyor, test yapayım derken haberin yok ;D ;D ;D

Ayrıca hastalık falan hikaye, benim min. 90 yaş garantim var olm

yavuz ansiklopedi gibi adamsın valla ;D ;D ;D
aynı derdi çözeyim dedim.
Ya 5 gündür uğraşıyorum ,
Merceksiz led bul,direçleri hesapla,
dirençler ısınır,anahtarlar yanarmı ,
bütün sistemi taktım ,ama kafamda ısınmayla ilgili sorular,

birazdan sanayiye gideceğim zaten ordan alırım.
çok teşekkürler.