KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
oha seninkide cadde şeysiyse artık ;D ;D ;D ;D ben bişey demiyorum, adam geziye çıkmış düz yoldan, 150 kuruş yakmak varken niye 500 kuruş yaksın demek istedim ben
Altuğ kısmet bu ya hazırlıklı gidince bir sorun olmuyor. ;D Ne zamanki çat kapı çıktım evden,veya başka araçla geldim geziye, o zaman sırılsıklam oluyorum ;D ;D
Off ne eğlenicez cumartesi ama..
Cepa'nın arkaya Bizim MTG paintball yer açmış, oraya da uzayabiliriz. Hem çifte eğlence olur. Hem offroad Hem paintball, gece de Drunk
Şöyle erkek erkeğe eğleniriz, zaten bu saydıklarım "erkek işi"
;D ;D
Güven vermiyorsunuz ki insana, biz araziye giderken sen arazi oluyorsun, ctesi sizi bulurmuyuz bulamazmıyız şüpheli, Umut kesin yok zaten, Cihan ın mazereti var. Eren hevesli sırtüstü çamurda yatmaya ;D ;D ;D
Şaka biyana Adamları dünyanın yolundan o lastiklerle getirtecekseniz açık açık söyleyin , sonradan kıvırma olmasın.
Altuğ kısmet bu ya hazırlıklı gidince bir sorun olmuyor. ;D Ne zamanki çat kapı çıktım evden,veya başka araçla geldim geziye, o zaman sırılsıklam oluyorum ;D ;D