KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sanki Prado ölçü bakımından bana daha uygun gibi ne dersin ? Güzel fiyatları da var 2004 modellerin falan. Yükseltme işi falan nasıldır. Çok yok arazilerde, Tamponu port pagajı cartı curtu tanınan bilinen araç mı ?
valla yükseltme işine gerek yok , 2 lift yükseltme elektirikli var üzerinde , tampon ,por bagaj kolay buluruz var yani bencede sana daga çok yakışır ,benim araba biraz babanın arabasını çalmışın gibi olurdu ,yine de masaya yatırılacak bir konu
valla yükseltme işine gerek yok , 2 lift yükseltme elektirikli var üzerinde , tampon ,por bagaj kolay buluruz var yani bencede sana daga çok yakışır ,benim araba biraz babanın arabasını çalmışın gibi olurdu ,yine de masaya yatırılacak bir konu
Doğru söze ne denir.Arada bir hatunlarla haftasonu biryerlere gidip bonus toplayalım.sonra da kendi başımıza 7/24 ekibiyle gidelim.Bu gezi zor şartlarda hayati idame gezisi falan deriz.Bana çok uyar ;D ;D ;D
Şehir içi de kullanacaksa ona da bakalım bir Disco, hem de Series II bile olabilir. Bilkent'te de Disco II'nin iyi havası olur. Kar kış kıyamet demeden gider
Şehir içi de kullanacaksa ona da bakalım bir Disco, hem de Series II bile olabilir. Bilkent'te de Disco II'nin iyi havası olur. Kar kış kıyamet demeden gider
Abi ben Kerim abinin aksiyonundan başka bir aksiyon yapamayacağım zaten okul bitene kadar. Benim kullanacağım araçta olması gereken ilk özellikler de uzun yol ve sanayisizlik. Ekibe takılabileyim bana yeter, deli dana offroad'u kendi paramı kazanınca inşallah )
O yüzden böyle bişi düşünüyorum. Ama belli de olmaz tabiki acele etmiyorum, fikirlere açığım. Disko 1 de gündemimde.
nkurtkaya' Alıntı:
Benim kullanacağım araçta olması gereken ilk özellikler de uzun yol ve sanayisizlik. Ekibe takılabileyim bana yeter, deli dana offroad'u kendi paramı kazanınca inşallah )
Doğru söze ne denir.Arada bir hatunlarla haftasonu biryerlere gidip bonus toplayalım.sonra da kendi başımıza 7/24 ekibiyle gidelim.Bu gezi zor şartlarda hayati idame gezisi falan deriz.Bana çok uyar ;D ;D ;D