7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,480,696

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yavuzcum Allah senden razı olsun, bunu görmemişim beeenn. Olay bitmiştir ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
LR bir yaşam tarzıdır, buraya girmeyince güne başlayamıyoruz biz...

;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
kıbrıs ve adana mı ??? abi ben 9 ay aradım güzel yapan yer bulamadım ;D ararken girmediğim yer kalmadı ;D

, Dağ yolunda, Tam beşparmakların zirvesinde, Dağ ve deniz manzaralı bir lokanta var... Orası çok güzel yapıyormuş.. ben de yeni öğrendim... Gelirseniz ben size rehberlik ederim, yeterki gelin... ;D ;D ;D..

SDC' Alıntı:
Yavuzcum Allah senden razı olsun, bunu görmemişim beeenn. Olay bitmiştir ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D Herkesin geçmişinde yaptığı hatalar vardır ;D ;D

SDC' Alıntı:
Ne zaman yazmış bunu bende görmedim eyvahh Onur )))))))))))))))

hyavuz2000' Alıntı:
, Dağ yolunda, Tam beşparmakların zirvesinde, Dağ ve deniz manzaralı bir lokanta var... Orası çok güzel yapıyormuş.. ben de yeni öğrendim... Gelirseniz ben size rehberlik ederim, yeterki gelin... ;D ;D ;D..

abi dediğin bölgede sanırım askeriyede bir yer var sivil girişi yasak mangal yanmış olarak hazır geliyor malzeme (et, salata, içicek...) senden servis askerlerden ;D süper bir yer ama muhabbet sonrası kimse de araç kullanıcak hal kalmıyor deneyimle sabit

discovery-V8' Alıntı:
Bu arada 108 deki videoda kürekçi ufuk efendi videosu var çok güldüm ya ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33280.2140

Üstelik o günlerde hala o gayrımüslim klavyeyi kullanıyormuş dede ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:

Annaaaaaa bende görmemiştim bunu ;D ;D ;D ;D

LR yaşam tarzıdır ha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Onurcum artık sus hiç konuşma bence ;D ;D ;D ;D