KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hoca bunu tartışırız, KV Irak kamera arkasnı seyret, film ekibinin tamamı, oyuncuların %90 amerikalı, geri kalan % 10 un içinde israillilerde var , amerikalı oyuncuların bazıları israil asıllı.
Hangi gerçeklik? siz cambaza bakarken cüzdanlar gidiyor ;D ;D ;D
Abi aynı konuda ufuk abiye ben bişeyler anlatmaya çalıştım ama tutmadı dizilerle uyutuluyoruz kurtlar vadiside aynı
he sadece dizi olsun diye izlenirse sorun yok ama bunu gerçeklerle kıyaslamak bence yanlış
öyle değil bijonlar müsait 6 mm falan yer var oraya tornada diş açıp bir platform hazırlayacam 3 noktadan sabitleyip üzerine dikdörtgen bir çalışma lambası takıcam
Yok be bence hoş görünmez hem stepneyi sökerken onunlamı uğraşacan
dediğim gibi stepne ayağının arkasından bir parça çıkarırsan yukarı doğru daha güzel görünür ve engelde olmaz diye düşünüyorum
pajeroda ilginç bir sistem var ,
bagaj çakmak soketi,hemen altında da mıknatıslı kuvvetli bir feneri var,kafa eğilebiliyor.
hem ,eline alıp arka tarafı kontrol edebiliyorsun,,aracın altına bakarken baya işe yarıyor.
hemde kaportaya yapıştırıp ,çalışma lambası olarak kullanıyorsun.
Yok be bence hoş görünmez hem stepneyi sökerken onunlamı uğraşacan
dediğim gibi stepne ayağının arkasından bir parça çıkarırsan yukarı doğru daha güzel görünür ve engelde olmaz diye düşünüyorum