7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,480,988

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

anaaa ben şimdi sizin kahveyedemi girebiliyorum.
s.a bu arada iyi iyi geçmişe donuk bir tarama yapalim bari uygun bir anda toyota dedıkodusu var mi?

RedlinE' Alıntı:
anaaa ben şimdi sizin kahveyedemi girebiliyorum.
s.a bu arada iyi iyi geçmişe donuk bir tarama yapalim bari uygun bir anda toyota dedıkodusu var mi?
1415 sayfa var okadar zamanının varmı )))))

Mete hocam milletvekili olursan benimde senden bir isteğim olacak ;D

Şu dizi enflasyonunu bir durdurursan millete en büyük hizmeti yapmış olacaksın , hele şu hırtlar vadisi gibi şeyleri tümden yasaklamak lazım, gençlik elden gidiyor, okumaya gerek yok , eline silahı al mafyacılık oyna , kafaya geçirilen çuvalın hesabını dizi seyrederek aldık sanıyorlar. halbuki sadece yutkunduk hesap falan sormadık. Sayın vekilim ellerinden öperim ;D ;D

Gezi zamanlarina bakarim toprak
yada bir el atarsin kardeşine

Haklısın abicim. Sayın vekilim, TBMM araç kartı bana şimdilik yeter, saygılar.. ;D ;D

mücait abi geçmişi okurken bir bu kadar daha eklenir ;D biz birkaç saat girmiyoruz oku oku bitmiyor ;D ;D ;D

Katılmıyorum ceanim.... O dizi gerekli yerleri çok güzel rahatsız etti Diğer aşk meşk abuk subuklara eyvallah da vadi lazım be hoca .... hiç olmazsa ucundan tutuyo bişeylerin....

fastjunkie' Alıntı:
Haklısın abicim. Sayın vekilim, TBMM araç kartı bana şimdilik yeter, saygılar.. ;D ;D
İstiyorsan sana çıkarayım,
ama sokakta sopa yersen yada arabayı çizerlerse karışmam, ;D ;D ;D