7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,481,161
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Hocam ben de şalgam hastasıyımdır unutmayın, ona göre getirin lütfen Ben acılı severim, kelebekler gibi acısız değil )

Tamam acılıda listeye eklendi.

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Hocam ben de şalgam hastasıyımdır unutmayın, ona göre getirin lütfen Ben acılı severim, kelebekler gibi acısız değil )

sana kelebeği göstereceğim orada sek votka ve şalgam ile ,artık bahanende yok ,yok midem ağrıdı yok dersim var gibi bahanelerinde kalmadığına göre ,uçuracağım seni orada

acı şalgam suyuna sonradan katılır özünde yoktur ve bence çok bir fark yok ;D ;D ;D yanında taneleride olursa süper olur

ufukozkan' Alıntı:
Benim şanzıman değişik böyle bir girişi yokki

abi şanzıman üzerinde muhtemelen kapak vardır o kapak çıkıcak ve içeri bir vites kolu daha eklenicek (fotoda görünen kutu)

Arkadaşlar,çimler beyaz olup,arabaların üzeride beyazlaşınca kar yağıyor zannedip dışarı çıktım az sonra kar sulu kara daha sonra da yağmura döndü.Ortalıkta kar mar kalmadı

cihanülker' Alıntı:
gideceğimiz yerde tuvalet ortamı çok müsait değil ,tavsiye etmem sek içmeni yoksa ,totonu yerden kaldıramazsın ,biraz iğrenç bir tarif oldu ama

Ne tuvaleti abiyy tüm arazi bizim )

Zamanında arkadaşlar beni bir kampta yapraklarla yakalamışlardı hacet birden bastırdıydı..... Neyse ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Ne tuvaleti abiyy tüm arazi bizim )

Zamanında arkadaşlar beni bir kampta yapraklarla yakalamışlardı hacet birden bastırdıydı..... Neyse ;D ;D ;D ;D

iğrençsiniz yaaaa ;D

Ben sana dumbell getiricem 2 x 5 kg veririz eline bir köşede oynarsın, içki senin neyine ;D ;D