KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok dik bir yokuşumuz olduğu için Elizabeth'imi otoparka bile sokmadım, yokuşun başında bıraktım. Gece kontrol ettim, üzerinde bir karış kar vardı, büyülü bir görüntüsü vardı beyaz başlığıyla
Epey seyrettim onu öle ağzım bir karış açık ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:
Yavv ben hala cevap alamadım bu ne diye ne bileyim belki sende bilmiyorsundur dedim
Çok dik bir yokuşumuz olduğu için Elizabeth'imi otoparka bile sokmadım, yokuşun başında bıraktım. Gece kontrol ettim, üzerinde bir karış kar vardı, büyülü bir görüntüsü vardı beyaz başlığıyla
Dün gece attı bizde biraz kar ama yere düşmeden eriyen cinsten, bu sene zor görücez biz kar. Ocakta benim bahçe duvarlarının tamamen gömülmüş olması gerekirdi
Senin bilmemkaçbin cc motorlu, bilmemkaçyüz toynaklı gücündeki, otomatik vitesli aracım ile bir gezdireyimde antalyada , bak bakalım bir daha binesin geliyormu , sen kendin karar verirsin artık ,o yokuşa çıkarmı çıkmazmı diye
Senin bilmemkaçbin cc motorlu, bilmemkaçyüz toynaklı gücündeki, otomatik vitesli aracım ile bir gezdireyimde antalyada , bak bakalım bir daha binesin geliyormu , sen kendin karar verirsin artık ,o yokuşa çıkarmı çıkmazmı diye