7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,482,494
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

oooo generalim padişahım başçavuşum osmanlı erkeğim tırtılım 12 voltum alternatif akımım gelmişşşşş

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
yavuz telefonuna baksana ulen seni aradık açmadın

dur bulayım ;D

ona ulaşamzasan *** *** ** ** den arasan kardeşim , ötekini kaybediyorum zaman zaman ;D

ufukozkan' Alıntı:
oooo generalim padişahım başçavuşum osmanlı erkeğim tırtılım 12 voltum alternatif akımım gelmişşşşş

Sen nerdeydin beyaw , servis servis sonunda sana alıcam bir magırus bari boşa gitmesin gidip gelmeler köşe oluruz, arada bende çıkarım servise ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sen nerdeydin beyaw , servis servis sonunda sana alıcam bir magırus bari boşa gitmesin gidip gelmeler köşe oluruz, arada bende çıkarım servise ;D

Ben çok güzel iki tane mayo aldım İkiside çiçekli filan Biri senin biri benim

Antalyada denize gircekmişiz Cihan ööle dedi Sen şimdi mayom yok deyip kıvırıcan ya o bakımdan hazırladık ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dede yavuzun kimonosunun aldınmı ,biraz sanat ağırlıklı resim çekerdik deniz kenarında ,sakin koylarda , ben veya kerimede giydiririz ;D ;D ;D amma gırgır olur yahuuu, yine çok güleceğimiz bir kamp olacak

cihanülker' Alıntı:
dede yavuzun kimonosunun aldınmı ,biraz sanat ağırlıklı resim çekerdik deniz kenarında ,sakin koylarda , ben veya kerimede giydiririz ;D ;D ;D amma gırgır olur yahuuu, yine çok güleceğimiz bir kamp olacak

onlarıda alayımmı

cihanülker' Alıntı:

ben kimono ve sanat ağırlıklı foto ;D ;D ;D ;D ;D RTÜK kapatır burayı ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
elinede 2 tane 15 kg ağırlık oyyyy yarıldımmmmm yieneeeee

Kah kar üzerine uzanmış

Kah Kumlar üstünde sere serpe ;D ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Kah kar üzerine uzanmış

Kah Kumlar üstünde sere serpe ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Okuyunca telefonda gülme krizine girdim adamceyiz kendisine gülüyorum sandı ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ilahi hocam ya ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ekip fire vermezse yine çok güzel bir ortam oluşacak öyle anlaşılıyor