Uzun bir aradan sonra selamlar ;D
Bugün ev tuttum ;D ;D ;D
Mesa Koru sitesinden süper ankastreli, blok içinde fitness ve saunası olan daire buldum valla ;D
Masraflar: Çamaşır mak, köşe takım, LCD TV ve home theatre, yatak ve tabak çanak. ;D Gömme dolap vestiyer vs her bok var valla...Ocak başında geçerim...
Yavuz yakınına geldim, arka yoldan 10 dk'da sendeyim artık ;D
Bugün ev tuttum ;D ;D ;D
Mesa Koru sitesinden süper ankastreli, blok içinde fitness ve saunası olan daire buldum valla ;D
Masraflar: Çamaşır mak, köşe takım, LCD TV ve home theatre, yatak ve tabak çanak. ;D Gömme dolap vestiyer vs her bok var valla...Ocak başında geçerim...
Umut, hayırlı olsun, fitness, sauna ohhh sen artık hiç bir yere çıkmazsın ;D ;D ;D ;D ;D
umutcelikel' Alıntı:
Bugün ev tuttum ;D ;D ;D
;D ;D ;DŞu ciks restoranlarda kocaman şarap kadehleri oluyo ya, onlardan olsa 3-4 tane fena olmaz ;D ;D ;D ;D
Ankara 1. geleneksel abazan günleri adıyla Şubat ayında ilk buluşmalarımıza başlarız ;D ;D
;D ;D ;DŞu ciks restoranlarda kocaman şarap kadehleri oluyo ya, onlardan olsa 3-4 tane fena olmaz ;D ;D ;D ;D
Ankara 1. geleneksel abazan günleri adıyla Şubat ayında ilk buluşmalarımıza başlarız ;D ;D ;