mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 9 Ara 2009 #21,761 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Arkadaşlar bir durum değerlendirmesi yapında bende nasıl davranacağıma karar vereyim. Üç arkadaşımız gelemiyeceğini bildirdi Geride kalanların düşüncesi ne. Herşeye rağmen gelmekmi yoksa ileri bir tarihe atıp yeniden değerlendirmekmi. Gelmeniz beni mutlu eder Ama gelmezsenizde bunu anlayabilirim.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Arkadaşlar bir durum değerlendirmesi yapında bende nasıl davranacağıma karar vereyim. Üç arkadaşımız gelemiyeceğini bildirdi Geride kalanların düşüncesi ne. Herşeye rağmen gelmekmi yoksa ileri bir tarihe atıp yeniden değerlendirmekmi. Gelmeniz beni mutlu eder Ama gelmezsenizde bunu anlayabilirim.
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 9 Ara 2009 #21,762 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hocam cihan abi şu an yolda ankaraya ulaşında durumu netleştirir
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 9 Ara 2009 #21,763 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Aman umut bu bir şaka ise çok ağır, ciddi ise sonuçları çok ağır, bir gezi için mazeret olarak dile getirmek bile çok üzücü. Genişletmek için tıkla ... Yok abi, özelden de yazdığım gibi ciddi...Sizin haberiniz var sanıyodum kusura bakmayın... Hayırlısı artık... Gelsin kızlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Aman umut bu bir şaka ise çok ağır, ciddi ise sonuçları çok ağır, bir gezi için mazeret olarak dile getirmek bile çok üzücü. Genişletmek için tıkla ... Yok abi, özelden de yazdığım gibi ciddi...Sizin haberiniz var sanıyodum kusura bakmayın... Hayırlısı artık... Gelsin kızlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 9 Ara 2009 #21,764 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar umutcelikel' Alıntı: ... ... ... Gelsin kızlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... abi önce aracı değiştirmen lazım yoksa zor ;D ;D ;D ;D al bir LR daha karizmatiğini mi bulacaksın ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar umutcelikel' Alıntı: ... ... ... Gelsin kızlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... abi önce aracı değiştirmen lazım yoksa zor ;D ;D ;D ;D al bir LR daha karizmatiğini mi bulacaksın ;D ;D ;D
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 9 Ara 2009 #21,765 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Aslankurt hoş geldin
aslankurt72 Kamp II Mesajlar 221 Tepkime Puanı 1 9 Ara 2009 #21,766 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ben hala gelmeye devam ediyorum ;D
aslankurt72 Kamp II Mesajlar 221 Tepkime Puanı 1 9 Ara 2009 #21,767 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Aslankurt hoş geldin Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.landım yok diyemi buraya giremiyordum :'(
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Aslankurt hoş geldin Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.landım yok diyemi buraya giremiyordum :'(
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 9 Ara 2009 #21,768 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar aslankurt72' Alıntı: teşekkürler.landım yok diyemi buraya giremiyordum :'( Genişletmek için tıkla ... Land çıların sayfası olarak başladı ama işin hikayesi uzun bir ara anlatırım
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar aslankurt72' Alıntı: teşekkürler.landım yok diyemi buraya giremiyordum :'( Genişletmek için tıkla ... Land çıların sayfası olarak başladı ama işin hikayesi uzun bir ara anlatırım
aslankurt72 Kamp II Mesajlar 221 Tepkime Puanı 1 9 Ara 2009 #21,769 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Arkadaşlar burada sık sık telsiz denemesi yapıyorlar.En kötü ihtimalle Ben de gelir Amonoslarda seninle telsiz denemesi yaparız. ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Arkadaşlar burada sık sık telsiz denemesi yapıyorlar.En kötü ihtimalle Ben de gelir Amonoslarda seninle telsiz denemesi yaparız. ;D
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 9 Ara 2009 #21,770 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar http://www.sahibinden.com/2001_defender_110_td5_abs_etc_klima-41WQQaXQQ19118391WQQpXQQdisplayitem
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar http://www.sahibinden.com/2001_defender_110_td5_abs_etc_klima-41WQQaXQQ19118391WQQpXQQdisplayitem
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 9 Ara 2009 #21,771 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar umutcelikel' Alıntı: http://www.sahibinden.com/2001_defender_110_td5_abs_etc_klima-41WQQaXQQ19118391WQQpXQQdisplayitem Genişletmek için tıkla ... Tavandaki sepeti sök işte harika bir Defender, tam sana göre
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar umutcelikel' Alıntı: http://www.sahibinden.com/2001_defender_110_td5_abs_etc_klima-41WQQaXQQ19118391WQQpXQQdisplayitem Genişletmek için tıkla ... Tavandaki sepeti sök işte harika bir Defender, tam sana göre
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 9 Ara 2009 #21,772 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar aslankurt72' Alıntı: Arkadaşlar burada sık sık telsiz denemesi yapıyorlar.En kötü ihtimalle Ben de gelir Amonoslarda seninle telsiz denemesi yaparız. ;D Genişletmek için tıkla ... Aman ha 1. kural sevtap burda iken telsizden bahsetmek yok
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar aslankurt72' Alıntı: Arkadaşlar burada sık sık telsiz denemesi yapıyorlar.En kötü ihtimalle Ben de gelir Amonoslarda seninle telsiz denemesi yaparız. ;D Genişletmek için tıkla ... Aman ha 1. kural sevtap burda iken telsizden bahsetmek yok
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 9 Ara 2009 #21,773 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Aman ha 1. kural sevtap burda iken telsizden bahsetmek yok Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D Aman Hocam o kadar terör estirdim ama herkes bildiğini okudu, boşuna korkutmayın yeni arkadaşlarımızın gözünü Bu arada hoşgeldiniz Sn. Aslankurt72
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Aman ha 1. kural sevtap burda iken telsizden bahsetmek yok Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D Aman Hocam o kadar terör estirdim ama herkes bildiğini okudu, boşuna korkutmayın yeni arkadaşlarımızın gözünü Bu arada hoşgeldiniz Sn. Aslankurt72
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 9 Ara 2009 #21,774 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Merhaba ,Çocuklar yattı,bulaşıkları bitirdim ;D ;D ;D
aslankurt72 Kamp II Mesajlar 221 Tepkime Puanı 1 9 Ara 2009 #21,775 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D Aman Hocam o kadar terör estirdim ama herkes bildiğini okudu, boşuna korkutmayın yeni arkadaşlarımızın gözünü Bu arada hoşgeldiniz Sn. Aslankurt72 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.Demek benim için sigara neyse ;D(Mete Hoca duymasın) sizin için de telsiz o.Bende öylesine aldım telsizi zaten arabada varmı var.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D Aman Hocam o kadar terör estirdim ama herkes bildiğini okudu, boşuna korkutmayın yeni arkadaşlarımızın gözünü Bu arada hoşgeldiniz Sn. Aslankurt72 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.Demek benim için sigara neyse ;D(Mete Hoca duymasın) sizin için de telsiz o.Bende öylesine aldım telsizi zaten arabada varmı var.
E emrahmarti Discovery I 3.5 v8 EFI Mesajlar 463 Tepkime Puanı 0 Yer Bolu - Türkiye Web www.7-24.web.tr 9 Ara 2009 #21,776 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Merhaba ,Çocuklar yattı,bulaşıkları bitirdim ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bonuslar birikiyor desene abi ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Merhaba ,Çocuklar yattı,bulaşıkları bitirdim ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bonuslar birikiyor desene abi ;D ;D ;D