65.000 Tl'ye Kadar Arac Tavsiyesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Xmxm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,146
WK modelinin adı geçmiş, maalesef günümüz parça ve usta fiyatları ile 5000 tl ek bütçeye güvenip,ikinci el WK ucuza alıp, sonra toplayamaz tamir ettiremezsiniz. 11 12 bin tl yapalım onu.

ucuz etin yahnisi olayı her araç için geçerli, bakımlı bir araç için bile 5000 lazım, benim yazdığım..
herhangi bir araç ki buna galloper da dahil bakımsız ise 10-15 masraf çok rahat çıkartır.

unutulmaması gereken olay ise sıfırı 800 bin 1 milyon olan aracı 80 bine alıyorsan olası çıkabilecek masrafları da göz önünde bulunduracaksın. yoksa gidip duster almak en mantıklısı...
 


Guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum.
Yurtdisindaydim vakit bulamadim foruma bakmak icin.
Detaylica bu gece okuyayim mesajlarinizi. Duster konusunda halen negatif durumdayim. Goruntu olarak hic begenmiyorum o aracin dizaynini.
Soyle 1 arac eklenmis bugun tarihli
2000 Land Rover Discovery 2.5 TD5 63.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 515391186

2000 model discovery 2.5 TD5
Alinabilirmi acaba?

ben de çok düşünmüştüm bu araçlar hakkında, sonra forumu okuyup kullanıcı yorumlarına göre başka bir seçim yaptım. disco lar hakkında alınır mı sorusuna en iyi cevabı okuduktan sonra kendiniz verebilirsiniz bence. bazılarına göre büyük problem olarak gözükebilecek konular sizin için sorun olmayabilir, o sebepten kesin alınır ya da alınmaz demek zor.. ama ellenmemiş bir araç her zaman daha mantıklı disco larda.
 

merhabalar. hyundai galloper 3.0 v6 otomatik alma arifesindeyim. araç çok bakımlı 30 bin tl istiyor. yanında cikma motor şanzıman da verecek ne düşünürsünüz ? vites geçişleri arazi modu iyi durumda. fiyatı nasıl ?
 

bence çok iyi fiyatı. düz viteslisini kullanmıştım. güzeldi.
 




sağlam otomatik şanzıman arazisiyle beraber, ön takım, kaporta parçaları eski bi hurda var elinde. onları da alırsam 34 bin dedi. fakat araba çok temiz 7 bin tlye motor yaptırmış. ayrıca off road falan görmemiş. tertemiz.
esas soru yakıtın altından kalkabilir miyim? ortalamada 20 litre yakmaz inş.
adamın demesi 0.55 60 kuruş yakıyormuş.
sizin fikriniz nedir komple 34 bin tlye alsam mı yoksa beklesem mı piyasa düşüyor gibi.
 


140 tl depo alıyor, ortalama 270 km civarı gidiyormuş. bana mantıklı geldi yarın kesinleştirmem lazm aracı alıp almayacağımı çok kararsız kaldım. kullananlardan da fazla yorum gelmemiş.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst