64 model aracı 4 vites yapmak

Yer
denizli - kaklık
arkadaşlar 64 model jeep im için 4 vites şanzıman (t 98 yada halk arasındaki adıyla kaizer şanzıman) aramaktayım
bu şanzımana kendi arazi şanzımanımı monte edeceğim
elinde bu şekilde hazır olup satmak isteyen ver ise irtibata geçelim
yada bu konuda tavsiyede bulunan olursa sevinirim
aracımın üzerinde orjinal huricane motoru bulunmaktadır

yani hurikane motor direk monte edebileceğim t 98 şanzıman aramaktayım

mustafa 544 494 4552

Ynt: 64 model aracı 4 vites yapmak

bende mevcut üzerinde arazi şanzımanına bağlantı aparatı hazır 4 ileri T18 açıp bakıp karar verirsiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82112.msg1173166#msg1173166

merkezci' Alıntı:
bende mevcut üzerinde arazi şanzımanına bağlantı aparatı hazır 4 ileri T18 açıp bakıp karar verirsiniz

ben t 98 arıyordum
t 18 ile t 98 in farkı nedir
bride fiyatı nedir
tele çağrı bırakırsanız ben sizi araım
ve bu şanzıman hangi araçtan çıkmıştır ve hangi araca uyumlu prizdirek vardır üzerinde
mustafa
544 494 4552

mustafaerdogandenizli20' Alıntı:
ben t 98 arıyordum
t 18 ile t 98 in farkı nedir
bride fiyatı nedir
tele çağrı bırakırsanız ben sizi araım
ve bu şanzıman hangi araçtan çıkmıştır ve hangi araca uyumlu prizdirek vardır üzerinde
mustafa
544 494 4552

T-18 ile T-98 neredeyse tıpa tıp aynı gibi olan iki şanzuman. T-18 biraz daha seridir.T-98 onun yanında özellikle 1. vites ve geri viteste daha ağır devirdir.Bir de T-18 in iç yağlama sistemi T-98 den biraz daha gelişmiş ve iyi durumdadır.Sonuçta T-18 de senin mevcut T-90 dan çok daha ağır devirdir.

Mustafa Bey,

Gel sana benim T-98 i vereyim ,tabi yanında danası ile.

Benim elimde var T98 arazileri üzerindedir fiyat konusunda anlaşırız.( 0532 162 19 24 )

mustafaerdogandenizli20' Alıntı:
mrb merkezci arkadaşım
link göremedim ben burada
bu fiyat son fiyat mı
hangi araçtan çıkma
arazi şanzımanı varmı üzerinde

arazi sanzimani dana 20 idi ayri satildi.hangi aractan ciktigini bilmiyorum icini acip bakip alip almamaya karar verirsiniz acip bakmak her turlu testini yapmak serbest , fiyat kesinlikle son fiyattir uzerinde arazi sanzimanina baglanti icin orijinal flansi mevcuttur.verdigim linkte gorebilirsiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR