5 Cm Yukselttigim Aracimda On Aks Lerde Kasma Surekli Kesme Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VifoOBB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42

VifoOBB

Yeni Üye
Yer
Niksar, Tokat, Türkiye
basliktada belirttigim gibi freelander aracimi 5 cm yukseltme uyguladim arka tarafta tasiyiciyi 5 cm lik aparatlarla asagi aldigimda arkadaki sorunu cozdum ancak on tarafta lalelerin iclerini tornalattim ve porya taraflarinda 1 cm lik pullar ekledim ne yapti isem alamadim kasmayi ozellikle gaza yuklendigimde on taraf sahlaniyor ve takir takir vuruyor rampa cikarken gaza yuklenmeyi birakin basma korkuyorum motor blogu ve tasiyici asagi almak cok zor motor kulagi yatik oldugu icin 2 tarafida mafsalli akislerde amortisor kapanma yada acilmada sikinti olacak tutupta bir unimog porya ve akis alacak gucumde yok bu konuda bana yardimci olabilecek bir kisi var ise cok memnun olurum teknik detaylarida paylasayim aracin uzerinde 235/70/16 lastik var orj ebata gore yari capi yaklasik 6 cm daha yuksek 5 cm de yukseltme mevcut buna mukabil 5 cm lik spacer larda mevcut yani 11 cm yukseltirken 10 cm de genisletmis olduk stage 1 yazilim mevcut aracimda herseyden son derece memnunum sadece su on aks muhabbeti icin sogumak istemiyorum simdiden gorusleriniz icin cok tesekkur ederim