4x4 Önerisi Yapabilecek Olan Değerli Ağabeylerim...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Limmortel22" Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,084

Limmortel22"

Yeni Üye
Öncelikle herkese iyi günler, bir 4x4 araç almak istiyorum. Ancak bir kaç tane videoda denk geldiğim hadiseler sonucunda (karda kalma, çamura saplanma, çekişte düşüş vs.) kafamda birçok seçenek yarattı. Bütçem 150 bin Türk Lirası civarı ve birçok seçenek olduğunu gördüm. Araziye çıkmış, tecrübesi olan ağabeylerimden tavsiye almak istedim. İşime yarayacak çamura saplanmayacak, arazide güç kaybı olmayacak, istediğim gibi modifikasyon yapabileceğim bir araç istiyorum. Şimdiden saygılar.

Son düzenleme:

Etiketler
araç
Çamura saplanmayan araç yok hepsi saplanır önüne vinç koyarsın kalırsa kullanırsın Dif. Kilidi olanlar var
Güçlü araç yakıt demek
Bu ikinci hobby aracımı olucak, öyle olucağı ı varsayarsam
Mercedes unimog tavsiye ederim heryerde girip çıkabileceğin araç

Bazen unimog bile çaresiz kalabiliyor

kalmayan araç yok malesef
pilotaj çok önemli unsur mesela amarok un geçemediği saplandığı bi yerden pilotajı
iyi olan suzuki jiimy geçebilir.

bende land rover Discovery 2 td5 var şu anda yeni toplandı modifiyeye açık. şu ana kadar kalmadım biryerde

bu olay hep oran orantı nekar çamurda gitmek istiyorsun mesela ?

abeylerimden tavsiye almak istedim. İşime yarayacak çamura saplanmayacak, arazide güç kaybı olmayacak, istediğim gibi modifikasyon yapabileceğim bir araç istiyorum. Şimdiden saygılar.

Bütçe önemli, beklenti önemli,eski araçmı yeni mi olucak, Seçenek çok elemek lazım.

Bütçe önemli, beklenti önemli,eski araçmı yeni mi olucak, Seçenek çok elemek lazım.
Ben eski araçları düşünüyorum, Land Rover Defender, Toyota Cj serisi, Lada Niva olabilir diye ancak şanzımanı kısa, arazide performansı yüksek bir arazi aracı düşünüyorum. Tavsiyelere açığım, tavsiyeniz olursa sevinirim

Ortalama 1.50 metre kadar, ukalalık etmek istemem ama ülkemizin Doğu şartlarına uygunluk önemli

ağır arazide tecrübem yok ama 1,5mt lik çamur - kardan mı bahsediyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum?
evet ise traktör, unimog ya da paletli bir araç daha uygun olacaktır..

Askeriyenin 600 adet land rover ihalesi sonuçlandı,araçları alan firma bir kaç güne satışa çıkaracak onlardan bir tane alabilirsiniz.