4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan JUNİOR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,949
J

JUNİOR

Ziyaretçi
arkadaşlar duster 4x4 araçlarımızla neden offroad yapmıyoruz.önce gezer sonra mangal yapıp sohbet edip birbirimizi tanırız ne dersiniz ;)

Etiketler

Caponcular bizi takip mi ediyor ben burasi dacia duster konu basligi degil mi oyle biliyorum ayrica benim diger marka araclardan biton tanidigim var fakat hic burya girip de dusteri takip etmiyorlar eden etsin bana gore sikinti yok size gore de olmamali bence ayrica ben bununla onur duyarim cunku bizim araclar sehirli ciptir asi degil yani Ayrica bu konuda hic konusmak istemiyorum ben duster sahibi araci 4 ceker olan sahiplerle tanismak ve gezmek amacindayim yani konumuzun ozu bu

TezzMertek' Alıntı:
Suların kenarında yol var mı acaba.?

:smiley:

Kolaylıklar arkadaşlar.

Serkan bu işi güzelce kotarın lütfen.
anlayamadim kotarin derken ne kastediyorsunuz bi de rica etsem basligin basina dusterlerle ekler misiniz eksik yazmisim polimik konusu olabilir yani dusterlerle 4.4 diye baslasin tesekkurler

Bazen etkinlik yapmayı planlıyoruz hava da kalıyor.

Onu kastetmeye çalışmıştım.

Serkan anlamıştır.

Bursa'ya kadar gelmişti.

Başlık birazdan tekrar modifiye edilir.

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

arman abi, farklı marka araçla gelebilirmiiyiz?

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

selimsani' Alıntı:
Arman Abi aranızda bize de yer var mıdır? ;D ;D ;D ;D
yaw selimcim seref verirsiniz zaten netlessin tum offroadaktif cemaati bas koseye davet edilecek

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR