4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhan19 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,335

orhan19

pajero 3.2
Yer
ANKARA
arkadaşlar merhaba bugün e.bay sitesine bir parça siparişi vermiştim satış yapan savaş gürkan isimli bir Türk e.bay dan hariç kendi siteside var ama yapım aşamasında ürün çeşitleri birkaç hafta içinde eklenecekmiş http://www.partsystems.de/ ben kendim görüştüm ilgili bir şahıs parça ihtiyacı olanların bilgilerine ben siparişi yeni verdim gelincede bilgilendiririm

Etiketler

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

Ebay'da sattığı bir ürünün linkini verebilirseniz tanışmış oluruz..

Gerçekten iyi olur arkadaşın bir ürününü belirtin tanıyalım onu ...

Ben fren diski sipariş etmiştim onun linki bu satıcı Türk http://viewitem.eim.ebay.eu/Bremsen_vorne_Komplett_Mitsubishi_Pajero_V60__Scheiben/200467925046/itemk sipariş geçince mail yoluyla dönüyor beni hatta facebook tan bulup eklemiş www.partsystems.de

Autoforum Bremen GmbH
Partsystems
Kornstr.348
28201 Bremen
Tel: +49 (0) 421 577 16 801
Fax: +49 (0) 421 577 16 803
info@partsystems.de
USt-Id.: DE253111627
Register: HRB 23642
Registergericht: Bremen
Geschäftsführer: Ulas Gürkan

mete bey rica ederim satıcı 80 bin ürün çeşidi oldugunu her konuda yardımcı olabilecegini beyan etti bakıp görecegiz inşallah.

Merhabalar geçen hafta www.partsystems.de vermiş oldugum fren diskleri ve balata siparişim bir hafta sonra elime ulaştı türkiyede servis haricinde tedarik edemedim serviste balata disk fiyatı tam 900 tl idi almanyadaki bu arkadaştan korgo dahil bana maliyeti 320 tl oldu kargoya verdigi tarihten itibaren bana verdigi kargo nosuyla ( gls global ) kargo akibetini takip edebildim korgo bugun saat 15.30 da ulaştı saat 14.00 de kendisi beni arayarak güle güle kullanın dileklerini iletti ,ihtiyaç duymanız halinde arayın gerçekten ilgili bir şahıs.tüm araç parçalarını temin edebilecegini söylüyor .

Fotoğraf-0110.jpg

Birde arkadaşlar bu konuyu Araçlar bölümüne taşıyabilirsek ben beceremedim birçok arkadaşa yardımcı olabilecegi kanatindeyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR