Arkadaşlar, aracını yeni almış veya benim gibi ilk defa yeni aracı olmuş arkadaşların vites değişim oranlarında sorun yaşadıklarını biliyoruz, sorun; aracımızın daha da az yakması adına ekonomik sürüş devirleri ne şekilde hangi değerlerde tutmamız gerektiğini bilmediğimizden kaynaklanıyor.. Kendi adıma konişiyim, 4x4 110 bg'lik aracımda yüksek devirlerde vites değiştiriyorum 3000 devirde, bazıları ise 2500 'de atıyor sonra hangi viteste olursam oliyim 2000 devirin altında araç kullanmıyorum eğer bu devirin altındaysa vitesi düşürüyorum.
Ekonomik yakıt değerlerini yakayabilmiş arkadaşlardan ricam; Hem 4x4 hemde 4x2 Duster sahiplerinin aracı kullanırken vites değişim oranlarını videoya kaydedip burda yayınlamaları.
Bu en başta aracını yeni almış kişilerin ve benim gibi bir çok araç sahiplerinin yararına olucağını düşünmekteyim. Şimdiden teşekkürler
Ekonomik yakıt değerlerini yakayabilmiş arkadaşlardan ricam; Hem 4x4 hemde 4x2 Duster sahiplerinin aracı kullanırken vites değişim oranlarını videoya kaydedip burda yayınlamaları.
Bu en başta aracını yeni almış kişilerin ve benim gibi bir çok araç sahiplerinin yararına olucağını düşünmekteyim. Şimdiden teşekkürler