4 runner

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erking1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,651

erking1

Yeni Üye
arkadaşlar meraba; bir süredir bu siteye üyeyim, ancak yazmak daha yeni kısmet oldu. Üye olmamın sebebi ise, yakın bir zamanda bir 4 runner almış olmam ve onunla ilgili nette bişeyler araştırırken bu siteye ve sizlere rastlamış olmam. Çok faydalı, paylaşımcı ve samimi olduğunu düşünüyorum. araç ankarada bu işlere merakı olan müşavirlik yapan bir arkadaşınmış, vanda bir galericide bulunan pradoyu beğeniyor, takasa giriyorlar, 4 runner vana geliyor, prado ankara gidiyor, galerici benimde bi kere sohbet ettiğim bir arkadaş çıkıyor, soruyorum araba düzgün mü diye adam "valla ben bu yaşta, bu yaşta olup da bu kadar temiz bi araba görmedim" diyerek ufak bi gaz atıyor bana ve netice: Aralığın başından beri bu araca keyifle biniyorum artık. arkadaşlar bu benim bu neviden ilk aracım, hatta bu kategoride kullandığım ilk araç diyebiliriz.(freelander'ı saymazsak) arabam 1993 model, 274000 binde, satan arkadaş orjinal boyası olduğunu söylemişti ama bence sol arka kapıda var inceden bi serpme, ama önemli mi? bence bu yaşta bir araba için az bile ama yine de boyasıza yakın olması hoşuma gitmiyor değil tabi ki. içi bagajı tavanı falan tertemiz, sadece sağ ön koltukta bi sigara deliği var küçükten onu da oto king yapıyomuş halledicem yakın zamanda. çalışmayan hiç bir şeyi yok. kontak anahtarını ayınlatan ışığına kadar çalışıyor. performansı ise beklentiye göre değişir, araziyi anlatmama gerek yok herhalde, mükemmel (ben söylemiyorum sadece. defender, discovery kulanıpta bunu tecrübe eden arkadaşlar ve ustalar söylüyor) asfaltta da beni idare eder diye düşünüyorum. 90-110 arası gayet keyifli sürüşler yapılabiliyor. hem o zaman ekonomik de oluyor üzerindeki OMVL beyinle. haa kullandığı araçtan passat 1.8 t ya da e 200 k performansı bekleyenler hayal kırıklığı yaşayacaktır tabiki. neyse arkadaşlar şimdilik bu kadar diyelim ve tekrar herkese meraba diyelim. tanışmak ve paylaşmak dileğiyle... kalın sağlıcakla

BILD1477.jpg

Etiketler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR