4 Gün Konaklamalı Ege Turu... Tavsiyeniz...?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ramazanparlak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,780

ramazanparlak

Yeni Üye
Merhabalar.. (öncelikla konu yanlış yere açılmış olabilir bunun için özür dilerim )
tekirdağ - bodrum arası 4 günlüğüne gideceğiz. çok kısa aklınıza ilk gelen uyarıları onelerileri yazmanızı rica edeceğim sizden..

sizleri sürekli takip eder ve özenirim...Şunu demeliyim ki hayattan yapılabilecek en güzel şeyi yapıyorsunuz.. Gezmek....

Ben de eşimle beraber bir karara vardık. cumartesi pazar pazartesi salı günü tekirdağ dan bodruma kadar gezegeze kala kala gitmek... ve araçta konaklamak. sadece ayvalıktaki kampları aradım hiçbir yer açılmamış.burhaniye vb yerler var ama nasıldir bilemiyorum :( aracıma yatak sığıyor denedik.. yeni aldık daha kalmadık henüz araç içinde kalacağız inşallah
konaklama ücreti vrmeden kalmak istiyoruz. kamp alanlarında veya uygun petrollerde. bu uygun olurmu bilmiyorum. ama içimde büyük heyecan var ve yapmak istyoruz gezmek istiyoruz.

aracımın bilgileri aşağıda. en alttaki resimde iç ölçüleri var. 7 kişilik araç .konaklamaiçin yeterli gelecektir bize. malzemelri one alıp yatmak. hava en düşük 20 derece olacak geleceleri. kalabiliriz diye düşünyorum...

yanlış birşeyler yapmamak adına tavsiylerinizi okumak isterim. ona gore yer araştıracağım (pansiyon vb ) kamp yerlerini sitenize araştırıyorum, uğrayacağım her birine :smiley: ama özellikle bu tecbudebe birine tavsiyelerinizi merak ettim.. Akşama kadar gez, aksam olunca gel yere konakla... düşündüğüm bu..

daha önce motosiklet ile çok gezdik.şimdi arabaya donduk. ilerde inşalah motokaravana :smiley: yaşım 28 , her şey yavaş yavaş..

iyi gezmeler...

aracımın ölçüleri (resimde )
152 x 203 x 22 cm bizdeki şişme yatağın ölçüleri..gerekirse tek kişilik alırız

111.jpg

222.JPG

Etiketler
Ynt: 4 Gün Konaklamalı Ege Turu... Tavsiyeniz...?

Ramazan bey merhaba,sanırım cevap yazmakta biraz geç kaldık. Ama bu başlık zaten 15 Mayıs'ta açıldığı için size cevap vermeye pek fırsatımız da olamazdı. Umarım gezinizi problemsiz ve güzel gerçekleştirmişsinizdir. Bu gezi ile ilgili deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız, sizden sonra başka gezginlere öncülük edebilirsiniz :smiley:

drares' Alıntı:
Ramazan bey merhaba,sanırım cevap yazmakta biraz geç kaldık. Ama bu başlık zaten 15 Mayıs'ta açıldığı için size cevap vermeye pek fırsatımız da olamazdı. Umarım gezinizi problemsiz ve güzel gerçekleştirmişsinizdir. Bu gezi ile ilgili deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız, sizden sonra başka gezginlere öncülük edebilirsiniz :smiley:

evet :( ilk gün perişan olduk. hiçbir yer açık değil. ada camping açıkmış ertesi gün fark ettik. altınkamp a güvenip gittik ama 1. sıra 2. sıra 3. sıra parası ayrı ayrı olunca kızdık , tekrar çıktık gittik. gitmişiz aksam üstü bize yer göstermekten önce fiyat bilgisi verildi. neyse.. mecbur otele 160 tl bayıldık. çok kötü oldu. 2. gün kızıp gökçetepeye gittik.. deneyim bu :( pek birşey anlayamadık.. gökçetepe bambaska güzel ama ilgili insanlar. yolda araştıra araştıra gittik. ama birşey anlayamadık. Gökçetepeden ayvalığa kadar sadece cunda adası ve şeytan sofrasında 15 er dkdurmak için gitmiş olduk. bütün zamanımız yer aramakla geçti :(

ama gökçetepede çok güzel vakit geçirdik.aracımızda kaldık. 5-6 saat güzel geçti. keske dedik hiç gitmeseydik ayvalık tarafına. böylece EGE den soğumuş olduk... :(

İlk deneyiminizin iyi geçmemesine üzüldüm. Ama inanın biz karavancılar bu yüzden mümkün olduğunca dışarıya muhtaç olmamaya çalışırız.
Siz bir de yaza merhaba denilen zamanda yola çıktınız, büyük şehirlerin tüm insanları tatil beldelerine aktı. Bodrum'a Cumartesi günü öğlen giden bir arkadaşım Bodrum girişinden Gümbet'e 3 saatte gidebildiğini anlattı.
Bence bu deneyimin ışığında kendinize yeni geziler belirleyin ve gezmeye devam edin. Bu arada Ege'den de vazgeçilmez her zaman bekleriz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
hakan arpakçı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR