Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi çok ısrar ettin. Resimdeki oğlum. elinizden öper 3 yaşında. Artık gezenbilir 30 sene sonra nerelerde olur bilemem ama ben zamanı kendi imkanlarımla 30 sene öncesine aldım. ;D
Sene 1990.Yer İstanbul Sarıyer Hacıosman bayırındaki ( Orman Bölge Müdürlüğünün karşısı ) Büyükşehir Belediyesine bağlı koru.
Oğlum Can ( mogzilla ceyar ) henüz 2 yaşında ve babası ile görevde.Araç Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait ve bana tahsisli Suzuki Samurai
Peki , madem istiyorsun.O yıllarda henüz dijital makineler yoktu.Onun için eskileri karıştırıp scan etmek gerekiyor.
Taksim meydanı düzenlemeleri.İstanbulun büyük ağaç dikimleri ( makinalı dikim ) ile ilk tanıştığı yıllar.AKM ve the Marmara'nın önündeki asfalt alanı kompresörlerle delip ağaç taşıyan özel araçlarla dikim yaptık.Bunun Türkiyede ilk uygulamacısı olduğumu fazla da tevazu göstermeden belirteceğim. ;D
Ergün bey bende eski fotoları scan ettikten sonra göndericem....şimdilik yeni fakat bir resim göndereyim.1990 model
land toplanmadan önceki hali.(MKE alındığı gibi.)