4*4 Otomatik vites L200 ün 80.000 km bakımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan anadolu60 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,215

anadolu60

Ana Kamp
Web
www.anadolu-reklam.com
Aracım 2008 model 4*4 otomatik vites çok memnunum fakat 80.000 km bakımı geldi.Triger kayışı değişimi vs toplam ne kadar tutar özellikle bu bakımda nelere dikkat etmem gerekir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. ::smiley:

Etiketler
Ynt: 4*4 Otomatik vites L200 ün 80.000 km bakımı

Bir yerde okumuştum 2500 lira falan yazıyordu ama çok abartılı bence servisine sorsanız daha net bilgi alırsınız

Bende 2500 civarı diye duydum ama pazarlık edin, her servis farklı fiyat verebiliyor.

Hocam 10 gün önce 40000km bakımını yaptırdım yetkili serviste, 1350tl. Sadece otomatik şanzıman yağı 450tl tutuyor bilgine.

nasıl bir yağmış bu litresi 64 lirayı geçiyor servisler malesef fazla para alıyorlar dışarda o işi yarı yarıya rahat yaptırırsınız garantisi yoksa aracın eğer

Hagurel hocam, yerden göğe kadar haklısın, nasıl bir yağ imiş bu anlamadım.
Faturayı ekledim mesaja, detayları gösterebilmek için.

L200 40000 servis_Page_1.jpg

L200 40000 servis2_Page_2.jpg

listede yağ olan tutarı 415 lira olan galiba numarası falan yok ama ben aracımı aldığımda tanıdığım bir ustay göstrdim ve ilk bakımlarını ona yaptırdım Mazot Filtresi + Hava Filtresi + Yağ Filtresi + 15/40 7 litre yağ ,şanzıman ,difransiyel yağlarına bakıldı toplam 150 lira aldılar sizin listede 3 litre antifiriz 444 motor koruyucu falan da var kartel tıpası bunlara ne olmuş ki 3 litre antifiriz baya bi eksik demek ancak biryerde kaçak olması lazım kartel tıpasının değişmesi için aracın altını biryerlere vurmanız lazım servisten garanti bittikten sonra uzak durmak lazım ,lakin bu çoğu marka için aynı japona özel birşey değil neyse aracınız kuş gibi olmuştur bu bakımdan sonra

2500 liralardan bahsediyorlardı sizinki neden 1350 lira çıkmış ben mi yanlış görüyorum

Hava filtresi 77 tl görünüyor ama eğer ucuzlamadıysa 98tl diye hatırlıyorum. Yan sanayi takabiliyorlar dikkat edin

hagurel' Alıntı:
listede yağ olan tutarı 415 lira olan galiba numarası falan yok ama ben aracımı aldığımda tanıdığım bir ustay göstrdim ve ilk bakımlarını ona yaptırdım Mazot Filtresi + Hava Filtresi + Yağ Filtresi + 15/40 7 litre yağ ,şanzıman ,difransiyel yağlarına bakıldı toplam 150 lira aldılar sizin listede 3 litre antifiriz 444 motor koruyucu falan da var kartel tıpası bunlara ne olmuş ki 3 litre antifiriz baya bi eksik demek ancak biryerde kaçak olması lazım kartel tıpasının değişmesi için aracın altını biryerlere vurmanız lazım servisten garanti bittikten sonra uzak durmak lazım ,lakin bu çoğu marka için aynı japona özel birşey değil neyse aracınız kuş gibi olmuştur bu bakımdan sonra

2500 liralardan bahsediyorlardı sizinki neden 1350 lira çıkmış ben mi yanlış görüyorum

Motor daha az sarsıntılı çalışıyor. Vites değiştirirken daha bir rahatlamış gibi (veya ben psikolojik olarak öyle hissediyorum şanzıman yağına o kadar verdikten sonra) :smiley: Bu arada bu 40bin bakımıydı. Anadolu60 arkadaşımıza Allah kolaylık versin, 80bin ne kadar tutar acaba.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri