anadolu60
Ana Kamp
Aracım 2008 model 4*4 otomatik vites çok memnunum fakat 80.000 km bakımı geldi.Triger kayışı değişimi vs toplam ne kadar tutar özellikle bu bakımda nelere dikkat etmem gerekir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. :
hagurel' Alıntı:listede yağ olan tutarı 415 lira olan galiba numarası falan yok ama ben aracımı aldığımda tanıdığım bir ustay göstrdim ve ilk bakımlarını ona yaptırdım Mazot Filtresi + Hava Filtresi + Yağ Filtresi + 15/40 7 litre yağ ,şanzıman ,difransiyel yağlarına bakıldı toplam 150 lira aldılar sizin listede 3 litre antifiriz 444 motor koruyucu falan da var kartel tıpası bunlara ne olmuş ki 3 litre antifiriz baya bi eksik demek ancak biryerde kaçak olması lazım kartel tıpasının değişmesi için aracın altını biryerlere vurmanız lazım servisten garanti bittikten sonra uzak durmak lazım ,lakin bu çoğu marka için aynı japona özel birşey değil neyse aracınız kuş gibi olmuştur bu bakımdan sonra
2500 liralardan bahsediyorlardı sizinki neden 1350 lira çıkmış ben mi yanlış görüyorum