33'' lastikle 35'' lastik arasında ne gibi farklar var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alaçatılı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,169

Alaçatılı

Ana Kamp
Yer
İZMİR
78 mod cj-5 imi yeni aldım.üstüne hem gösteriş hemde arazide kullanmak için jant lastik almak istiyorum.yakıt ve oluşması muhtemel sorunları öğrenmek istiyorum. 33'' yada 35'' lastik alıcam.sizce en uygun hangisi.bi fark varmı.?

Etiketler
Ynt: 33'' lastikle 35'' lastik arasında ne gibi farklar var

CJ 5 ini güle güle kullan kazasız belasız inşallah.
en az sorunla kullanılacak tabi ki orjinale en yakın olandır yani 30 -31 inç. orjinal alt yapısı ile max 33 takılabilir ancak yükseltme ister. zorlanmalarda parça kırma olasılığı oldukça artar. yakıtta artış çekişte düşüş olacaktır.
35 inçte ise orjinal alt yapı ile sağlıklı yürümez. ayna maruti değişimi ve yükseltme şart bunun yanında yakıt daha da artacaktır.

en sadeleştirilmiş cevap olarak kabul edebilirsin ayrıca sorduğunuz soruyla alakalı bol miktarda tecrübe paylaşan arkadaşlar mevcut. forumu biraz karıştırırsanız bol miktar bilgi edinebilirsiniz. hem lastik değişimi ile hemde tüm teknik konular hakkında.

Ynt: 33'' lastikle 35'' lastik arasında ne gibi farklar var

Sevgili arkadaşım,Cj7 araç sahibiyim,aracımda önce 4inç yükseltme kiti ile 35 inç lastik takılı idi gerek arazide gerek asfaltta bazı sıkıntılardan dolayı 2.5 inç yükseltme kiti ve 33 lastiğe dönüş yaptım bu yaklaşık 6 ay önce oldu bugünkü fikrim ise 31 veya 32 inçten yukarı çıkmamandır

saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR