300tdı Disco 1 Otomatik Vites

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Lostcat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,124

Lostcat

Yeni Üye
Mesajlar
7
Tepkime Puanı
0
Yer
Şişli
Herkese merhaba,

Defender mı, Disco 2 mi derken Disco 1 mi sorusu da beynimde dolaşan tilkiler arsında yer alıverdi. Öncelikle ne bekliyorum amacım ne bunu anlatmaya çalışayım. Ardından değerli yorumlarınızı ve fikirlerinizi almak için can atayım.

Öncelikle tek aracım olacak. İstanbul trafiğinde otomatik vites rahatlığını yaşamak ve keyfini sürmek istiyorum. Arazi üzerinde oynamak istiyorum Elbette çok zorlu ve yorucu olmayacak oyunlar. Elbette parça maliyetlerininde cebe uygun olmasını isterim.

Defender'ın otomatik vitesi olsa düşünmem. Çok fazla iç mekan güzelliği aramıyorum. Fakat TR'de otomatik vites Defender'da olmamış.
Disco 2 TD5 az km'lisini ve temizini bulmak zor olmakla birlikte her şeyin elektronik olması korkutuyor. Rahatlığı konusunda tartışmasız.
Disco 1 yeni tilkim olarak konuya dahil oldu. 2.el sitelerinde dizel 300tdi ve otomatik vites aletler gördüm.

Bu seçenekler arasında en son konuya dahil olan Disco 1 otomatik vites lider. Hem mekanik hem otomatik hemde komforlu.

Buna göre son paragraf benim açımdan uygun olan bir araç mı? Kağıt üzerinde doğru araç gibi dururken gerçek hayatta nasıl olur?

kolay gelsin.
 

Etiketler
Ynt: 300tdı Disco 1 Otomatik Vites

SLM BENİM TERCİHİM DİSCOVERY 2 TD5

HEM DAHA KONFORLU HEM OKADARDA ELEKTRONİK DİYE KORKULACAK BİRŞEY YOK

SADECE ARAÇ YANLIŞ USTALAR ELİNDE OLMASIN

SİZDE BAKIMLARINI ZAMANINDA YAPTIRDIĞINIZ SÜRECE PROBLEM YOK

SAYGILAR: ADEM KARNUÇU
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,268
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

SON KONULAR



Geri
Üst