30.000 liraya ne alayım???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan talkie77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,289

Hangisini almalıyım

• 2005-2007 Grand Vitara

Kullanılan: 22 57.9%
  • 2005-2006 Terrano 3.0

Kullanılan: 5 13.2%
  • 2004-2005 Xtrail

Kullanılan: 3 7.9%
  • 2003-2004 Jeep Liberty

Kullanılan: 8 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    38

talkie77

Tolga Keskin
Passat ve samuraimi satmış durumdayım.Elimde kalan 30.000 lira ile bir araç almak istiyorum.Ağır offroad yapmıyorum,bulunduğum yerde bunu yapacak ekip te yok zaten.Hafta sonları ava,dağa gezmeye ve çok ender de olsa kampa gidiyorum.Samuraim kabiliyet olarak çok iyiydi ancak bana biraz ufak geldi.Bagaj hacmi çok küçük olmayan,beni ava dağa kampa götürecek ama asfaltta da üzmeyecek bir araç arıyorum.Aklımdan geçenler Vitara ve Jeep liberty.Başka önerilerinize de açığım.

Etiketler
Ynt: 30.000 liraya ne alayım???

Konuya anket te ekledim.Terrano 3.0 dizellerde diğer serideki hararet sorununun olmadığını duydum artı bu araçta 4h-4l seçenekleri de var

Ben de çok dolanmıştım böyle, liberty arazide pek iyi değil, terrano arazi için değil (eski kasaları hariç) suzukiden şaşmayın bence, ama 2004 veya 2005, sizi üzmez...

vergi avantajı , şehiriçinde otomobile yakın kullanım açısından vitara diyorum

dedıgınız meblalara ısınızı gorcek ve sızı uzmeyecek tek arac 2004-2005 grand vıtara alırken temız almaya dıkkat edın sorunsuz uzun yıllar kullanırsınız

Kendimde bir vitara kulanıcısı olarak grad vitara derim ama aklımda jeep cheroke 3,7 yuvarlar farlılar da var desen yalan olmaz 2003 temiz olanları çıkıyor daha ilk sahibinden vergi problemi var senelik 2-2,5 tutuyor eğer vergiye katlanabilirseniz düşünülür (ama yüksek model az vergi kendimce bir araca enfazla 1000 tl vergi verilmez fazlası beni kasar ozaman tüm kapılar grad vitara 2004-2005 çıkıyor biraz bagaj sıkıntısı var okadar)

Vitara üzerine yoğunlaşmış durumdayım.2005 g.vitara ile 2006 xl-7 arasında karar verme aşamasındayım.

talkie77' Alıntı:
Vitara üzerine yoğunlaşmış durumdayım.2005 g.vitara ile 2006 xl-7 arasında karar verme aşamasındayım.
xl-7 lerde zorlamada turbo bozma sorunu oluyor bu nedenle zor yollar ekıbı bıle kullana madı benzınlı 2.0 sorunsuz yıllarca kullanıla bılır

selam.konuyla pek alakalı bir araç değil ama partnerin outdoor modeli var.kara çamura girmiyorsanız işinizi görür.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR