3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RÜZGAR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,417

RÜZGAR

Kamp III
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
İstanbul
Biraz önce eve döndüm Maltepe sahilinden..
Sert bir sonbahar günü ile ılık bir kış günü arası, zaman zaman güneş ama çoklukla lodos,yüzleri yalayan serinlik...
Neredeyse üşünesi bir gün..
Ammaaa...
Sanki bir avuç kor atılmış Maltepe sahiline..Isıtıyordu, yakıyordu insanı sıcak ilgi, arkadaşlık..
Sanki etrafa serpilmiş bir avuç pırlantadan yansımışcasına pırıl pırıldı dostluk , beraberlik..
Bir güzellikler seliydi birlikte geçen zaman ,
Bırakıp kendini kapılıp gitmek istediğin...

İşte öyle bir şeydi kaçırıp göremediğin...

* * * * *

Bu anlamlı günde birlikte olabilme şansını yakalayabildiğim için mutluyum...
Binlerce teşekkürler katılımcı dostlara...

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

RÜZGAR' Alıntı:
Biraz önce eve döndüm Maltepe sahilinden..
Sert bir sonbahar günü ile ılık bir kış günü arası, zaman zaman güneş ama çoklukla lodos,yüzleri yalayan serinlik...
Neredeyse üşünesi bir gün..
Ammaaa...
Sanki bir avuç kor atılmış Maltepe sahiline..Isıtıyordu, yakıyordu insanı sıcak ilgi, arkadaşlık..
Sanki etrafa serpilmiş bir avuç pırlantadan yansımışcasına pırıl pırıldı dostluk , beraberlik..
Bir güzellikler seliydi birlikte geçen zaman ,
Bırakıp kendini kapılıp gitmek istediğin...

İşte öyle bir şeydi kaçırıp göremediğin...

* * * * *

Bu anlamlı günde birlikte olabilme şansını yakalayabildiğim için mutluyum...
Binlerce teşekkürler katılımcı dostlara...

++1
Bende şimdi döndüm.
Katılan araçların görüntüleri ile başlayalım affınıza sığınarak.

Kenan YAMA

DSC06090.jpg

DSC06089.jpg

DSC06091.jpg

DSC06093.jpg

4x4 Caravan DSC06092.jpg

Bunlarda bendeki son fotoğraflar.
Selam ve Sevgiler.

Kenan YAMA

DSC06110.jpg

DSC06111.jpg

DSC06112.jpg

Kenan abi ellerine sağlık,katılan tüm dostlara teşekkürler çok güzel bir buluşma oldu.

Aşağıdaki linkte fotoğrafları yayınlayabiliriz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81981.new#new

''Sanki bir avuç kor atılmış Maltepe sahiline..Isıtıyordu, yakıyordu insanı sıcak ilgi, arkadaşlık..''

sn.Rüzgar ne güzel tercüman olmuş yine hislerimize.Güzeldi Yeni Karavan dostları ile tanışmak,eski tanıdıkları yeniden görmek.Çayı,çorbası sohbetleri ile güzel bir buluşmaydı.Kenan beyin öncü resimlerinin (teşekkürler Kenan bey ) devamı diğer arkadaşlardan da gelecektir bekleyin.Çünkü ben fotoğraflayan arkadaşı gördüm :smiley: [attachment=1]

002.jpg

Katılan her karavancıya ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bir dahaki buluşmayı dört gözlle bekliyoruz.

Fotoğraflar acamice çekilmiş resimlerdir.
Maden Yusuf Arkadaşımızda.
Kenan YAMA

Cumartesi gece 12de ayrildim. Cok ama cok keyif aldim. Herkese tesekkurler. İyiki var bu gezenbilir karavan grubu yav... :D

Özel sebeplerden dolayı bu gün kısa bir süreliğine uğrayabildim ama o bile, o sıcak ortamın tadını almaya yetti. Herşey çok güzeldi.

Yusuf fotoğraf çekebilmek için herşeyi yaptı. Ağaçların üzerine bile tünedi :smiley: Fotoğrafları merakla bekliyoruz Yusuf.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR