Merhaba arkadaşlar, bugün 3.2 opel frontera baktım. Aracı şahsen beğendim 199.000de, 2.sahibinden temiz bir arabaya benziyordu.
Şimdi arabanın sahibine göre şöyle sorunları varmış;
Sis farları çok güçlü değil
sağ önden gıcırtılar geliyor
klimanın gazını koymamış soğuk üflemiyor o yüzden
ön camda kırık var.
sağ köşede minik bir eziklik var
Sahibi plakadan isterseniz kontrol ettirin hiç bir kazası yok dedi. Salı günü sabah gideceğim, yanınızda ustayı da getirin öyle bakın istiyorsanız diye söyledi. Sanayiyede götürebilirmişiz. Arabanın hız sabitleyecisini de bulamadım, sahibi de bilmiyormuş, tam olarak nerede acaba?
Hiç frontelardan anlayan iyi bir usta tanıdığınız var mı? Varsa iletişim adreslerini gönderebilir misiniz? Teşekkürler
Tuzla da oturuyorum bu arada.
Not: Arabanın 3.2 ön bull barı yoktu, ebayde veya çıkmacılarda bulabilir miyim onu?
Şimdi arabanın sahibine göre şöyle sorunları varmış;
Sis farları çok güçlü değil
sağ önden gıcırtılar geliyor
klimanın gazını koymamış soğuk üflemiyor o yüzden
ön camda kırık var.
sağ köşede minik bir eziklik var
Sahibi plakadan isterseniz kontrol ettirin hiç bir kazası yok dedi. Salı günü sabah gideceğim, yanınızda ustayı da getirin öyle bakın istiyorsanız diye söyledi. Sanayiyede götürebilirmişiz. Arabanın hız sabitleyecisini de bulamadım, sahibi de bilmiyormuş, tam olarak nerede acaba?
Hiç frontelardan anlayan iyi bir usta tanıdığınız var mı? Varsa iletişim adreslerini gönderebilir misiniz? Teşekkürler
Tuzla da oturuyorum bu arada.
Not: Arabanın 3.2 ön bull barı yoktu, ebayde veya çıkmacılarda bulabilir miyim onu?