3.2 Opel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,907

alpos

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, bugün 3.2 opel frontera baktım. Aracı şahsen beğendim 199.000de, 2.sahibinden temiz bir arabaya benziyordu.
Şimdi arabanın sahibine göre şöyle sorunları varmış;
Sis farları çok güçlü değil
sağ önden gıcırtılar geliyor
klimanın gazını koymamış soğuk üflemiyor o yüzden
ön camda kırık var.
sağ köşede minik bir eziklik var
Sahibi plakadan isterseniz kontrol ettirin hiç bir kazası yok dedi. Salı günü sabah gideceğim, yanınızda ustayı da getirin öyle bakın istiyorsanız diye söyledi. Sanayiyede götürebilirmişiz. Arabanın hız sabitleyecisini de bulamadım, sahibi de bilmiyormuş, tam olarak nerede acaba?
Hiç frontelardan anlayan iyi bir usta tanıdığınız var mı? Varsa iletişim adreslerini gönderebilir misiniz? Teşekkürler
Tuzla da oturuyorum bu arada.
Not: Arabanın 3.2 ön bull barı yoktu, ebayde veya çıkmacılarda bulabilir miyim onu?

Etiketler
Ynt: 3.2 Opel

Şimdiye kadar klima gazı yok denen arabalara bakmamak gibi bir alışkanlık edindim. Gazdan dolayı kimse klimasız gezmez.Böyle bir durumda klimanın başka bir tarafında sıkıntı vardır kanımca.

arkadasim bana gore bahsettigin sorunlar cok onemli degil.araba temizse bunlar yapilir ama bana sorarsan arabayı expertiz firmalarından bırınde teste sok 100-150 lira civarinda aliyolar.motor ve sanzuman hakkinda emin ol cunku en cok masraf giden bunlar.sanzuman yaklasık 3000-4000 gider.ben bi tarafin ust kapagina yaklasik 3500 lira harcadim.kısaca motor ve sanzumanı ıyıce kontrol ettir.
hız sabitleyiciside
ZAd1jA

70-80 kilometre hızdayken bu dugmeye basıyosun isik yanar
daha sonro sol sınyal kolunu her cevırdıgınde hız 10 kilometre artar ucundaki dugmeye bastıgındada hız 10 kilometre duser.frene yada gaza bastıgında hiz sabitleyiciden cikar.

sis farının zayıf olması mıymış adam için eksik taraf? komik...

öndeki koruma barı yoksa, koltuk kafalıklarının da ortası boş demektir. almışken full versiyon alın derim

ilk olarak yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
@hdogan37
kartal, tuzla civarlarında bildiğiniz bir ekspertiz firması var mı acaba? Çok teşekkürler
maestro34
Arac 18 bin tl, diğer 3.2lere göre ucuz ve benim keseme en uygunu. İmkanım olsa bende bakmak isterdim 25liklere. Yinede tavsiyeniz için teşekkür ederim

maestro34' Alıntı:
sis farının zayıf olması mıymış adam için eksik taraf? komik...

öndeki koruma barı yoksa, koltuk kafalıklarının da ortası boş demektir. almışken full versiyon alın derim
benimde koltuk kafaliklarinin ortasi bos ama ful versiyon derken bizim arabayla ful versiyon arasinda ne fark var yazabilirmisin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR