teşekkür ederim.
Ukrayna'da yaşıyorum. burada da Pajero nun benzinli modelleri mevcut. özellikle, Mitsubishi nin en eski motorlarından 3 litrelik olanlar daha fazla ! satılık olarak görebildiğim en genç benzinli motor 3.8 litrelik ve 2013 modeldi. sizinki gibi 3.5 litrelik olan ise çok nadir ! burada tüm benzinli motorlulara Arap veya Emirlikler deniyor ve Ukrayna'nın iklimi sizin oralardan çok farklı olduğundan, izolasyon sebebiyle pek rağbet edilmiyor. benzin TC den ucuz olmasına karşın, neredeyse tüm benzinli Pajerolar gas sistemli. oysa Mitsubishi nin motorlarının gas uygulamasına pek de uygun olmadığı konusunda duyumlar almıştım. sizin orada benzin epey ucuzdur sanırım. burada dizeli dün 17.6o grivna dan aldım. 1 dolar 26-27 grivna arası gidip geliyor. sizin de belirttiğiniz gibi burada da, benzinli Pajero, TC deki aynı model 3.2 Di-D araca göre 4 te 1 fiyat. biraz daha pahalı olsa da, dizel olanını tercih ettim, zaten yeni olarak benzinlisi yok ! hem dizelin avantajları, donanımı, torku farklı.. merak ettim sizin orada dizel Pajero var mı ? sizin arabanızda R/D lock yani arka diferansiyel var mı ? çünkü 3.8 lerde var ama diğerlerinde yok diye biliyorum ! bir de sizin tüketim düşündürücü
dizelin 88 litre ile 840-960 km arası menzili var.