27 Ekim 2013 Pazar (hafif Bir Gezinti)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,149

lynx255

HUDOFF Off Road Club
Yer
İstanbul
Bu pazar hafif bir gezinti yapalım istiyoruz. Bir başka başlıkta konuştuğumuz üzere şu anlık katılacak 4 araç var gibi. Çekmeköy yada Şile civarı olsun diye düşünüyoruz. Katılımın artması adına ve konunun güncel olduğunu gösterme adına yeni bir başlık ile ilan olunur.
Kim bilir belki ekmek arası sucuk yapacak vaktimiz de olur. ;)

Ynt: 27 Ekim 2013 Pazar (hafif Bir Gezinti)

lynx255' Alıntı:
Bu pazar hafif bir gezinti yapalım istiyoruz. Bir başka başlıkta konuştuğumuz üzere şu anlık katılacak 4 araç var gibi. Çekmeköy yada Şile civarı olsun diye düşünüyoruz. Katılımın artması adına ve konunun güncel olduğunu gösterme adına yeni bir başlık ile ilan olunur.
Kim bilir belki ekmek arası sucuk yapacak vaktimiz de olur. ;)
öncelikle selamlar.eğer hafif ağır farketmez offroad+ekmek arası sucuk+müsait olunursa bildircın avınıda araya sıkıştırabilirsek ben varım :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

selamlar arkadaşlar
bu pazar isof çiftalan pistinde offroad challenge yarışı var belki haberiniz yok
bilgilendirmek istedim aranızda izlemek isteyenlar olabilir

Teşekkür ederiz bilgi için ama benim fikrim izlemekten çok yaşamak arkadaslar ne düşünüyor bilmiyorum

Bu pazar mıydı? O halde gezi rotasını çiftalan olarak değiştiriyoruz. Çiftalanın tam olarak neresinde saat kaçta peki?

lynx255' Alıntı:
Bu pazar mıydı? O halde gezi rotasını çiftalan olarak değiştiriyoruz. Çiftalanın tam olarak neresinde saat kaçta peki?
kemerburgaz opet istasyonuna arkanızı dönün karşı giriş çiftalan girişidir
o yoldan devam edin dümdüz hiç sapmadan sonrası sizi çiftalan tabelasına götürür tabelayı görünce sağdan aşagı sahile devam edin biraz ilerde isoff pist tabelasını solda görürsünüz zaten o gün tüm offroad araçları orda olur kolaylıkla görürsünüz onları
sanırım 11 gibi yarışlar başlar
araç almak veya değiştirmeyi düşünenler için tam bir açık hava galerisi tüm araçları inceleme fırsatı oluyor ;)

Beyler böyle etkinligi her zaman bulamayız ,bence mutlaka gitmeliyiz sabah 8,30 gibi homurdana homurdana araçlar gelmeye başlıyo bizde orda olalım .

Daha önce bu tarz bir etkinliğe katılamamış biri olarak soruyorum: İzlemek için çocukları da yanımızda getirmek istemekteyiz.
Yer çocuklara uygun mudur?
İhtiyaçlar için wc vs. mevcut mudur?
Yiyecek, içecek satışı var mıdır yoksa yanımızda götürmeli miyiz?

Önceki etkinlikte çocuklu aileler vardı yiyecek içecek getirmene gerek yok yayla cafe yiyecek içecek satışı yapıyor

Çiftalan yoluna gelince yol ikiye ayrılıyor. Biri sağdan dereköy'e sahile doğru gidiyor. Diğeri ise çiftalan köyüne doğru. Biz hangisine gideceğiz?

Özgür şefin cafesi kuruluyor oraya hamburger çizburger köfte sucuk herşey var
Ayrıca ufak çocuktan buyuk çocuğa kadar herkes orda ailece izliyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
muzomuco

SON KONULAR

Geri