Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[ATTACH=full]510148[/ATTACH]İbrahimceylanYeni ÜyeMerhabalar,Sigorta konusundaki sorunu sigorta murakabe (sigorta şirketlerini denetleyen ve yeni kanun oluşturulması esnasında görüş alınan en üst merci) kurulundaki üst düzey bir arkadaşıma anlattım. Sigortalar birliğine tavsiyede bulunabileceklerini söyledi. Ancak karavancıların bağlı olduğu bir derneğin başvurusu işleri kolaylaştırabilir. Federasyona yazdım ama cevap gelmedi..kısaca; bizi temsil eden bir grubun imzası ile sorunu anlatan bir detaylı yazı hazırlanabilirse bu işin çözülmesi için gereken tüm çabayı vermeye hazırım. Karavancılar derneklerinden herhangi birinden iletişim konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Selamlar.
[ATTACH=full]510148[/ATTACH]
İbrahimceylanYeni Üye
Merhabalar,
Sigorta konusundaki sorunu sigorta murakabe (sigorta şirketlerini denetleyen ve yeni kanun oluşturulması esnasında görüş alınan en üst merci) kurulundaki üst düzey bir arkadaşıma anlattım. Sigortalar birliğine tavsiyede bulunabileceklerini söyledi. Ancak karavancıların bağlı olduğu bir derneğin başvurusu işleri kolaylaştırabilir. Federasyona yazdım ama cevap gelmedi..
kısaca; bizi temsil eden bir grubun imzası ile sorunu anlatan bir detaylı yazı hazırlanabilirse bu işin çözülmesi için gereken tüm çabayı vermeye hazırım. Karavancılar derneklerinden herhangi birinden iletişim konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Selamlar.
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız