235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan LRTD5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,576

LRTD5

One Life, Live It!
Aracımı aldığımda üstünde olan 2 takım çamur tipi lastikten bir takımını satmayı amaçlamaktayım.
Hangisi ilginizi çeker ise onu satarım. Yerine bir AT set hele ki BFG AT olursa on numara olur, takas yaparım.

235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T - 750 TL
235/85 R16 Insa Turbo Special Track - 2 - 900 TL

Insa'lar aracın üstünde, BridgeStone'lar Hüseyin Usta'da veya Lastikçide depoda....

Etiketler
Ynt: 235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı

Hayırlı satışlar, fotoğraf eklerseniz daha iyi bir tanıtım olur.

Ynt: 235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı

insa turbo ların durumu nasıl imalat tarihleri nedir varsa görselleri lütfen

o dediğin lastiklerin jantı varmı kardeş. birde cj5 e olurmu.

birde arkadaşlar cj5 göre yüksek göstercek geniş jant lastik arıyorum.

reis28' Alıntı:
insa turbo ların durumu nasıl imalat tarihleri nedir varsa görselleri lütfen

İnsalarin durumu iyi, aracin uzerindeler. Aldigimdan beri cikarmadik o sebeple yama vesaire var mi bilemiyorum. 2009 ortasi gibi bir uretim tarihi var.
Fotolari firsat bulunca koyacagim.

bysert' Alıntı:
o dediğin lastiklerin jantı varmı kardeş. birde cj5 e olurmu.

birde arkadaşlar cj5 göre yüksek göstercek geniş jant lastik arıyorum.

Ayrica defender jantlari var ancak sanirim cj'ye olmaz.
Defender olcusu ozel oluyor.

Resimlerini görebilirmiyiz.

Serdar bey merhaba,
Bridgestone lerin durumu nasıl ?? üretimi eski mi ? resimi varmı..

Antalya gökhan (lro)

hayırlı satışlar, tek bir adet almak istesek mümkün mü, kolay gelsin

mehmet35yildiz' Alıntı:
hayırlı satışlar, tek bir adet almak istesek mümkün mü, kolay gelsin
Malesef takimi bozmak istemedigimden tek satis yapamayacagim.

07gokhanlc' Alıntı:
Serdar bey merhaba,
Bridgestone lerin durumu nasıl ?? üretimi eski mi ? resimi varmı..

Antalya gökhan (lro)

Gokhan merhaba,

Lastikleri huseyin'in oraya biraktim. Malesef fotolarini detayli
Cekmek aklima gelmedi. Uretim tarihlerini bilemiyorum.
Sanayiye gidersem bakarim.

Ancak lastiklerin renkli cizgileri ustunde duruyor. Sanirim
durunlari iyi. Huseyin lastikciye vermedi ise fotograflarini
ceker imalat tarihine bakarim.

lastik ve satmak istediğiniz jantlarında resmini eklerseniz daha iyi olur jantlara talip olabilirim hayırlı işler dilerim

DEMİRAL' Alıntı:
lastik ve satmak istediğiniz jantlarında resmini eklerseniz daha iyi olur jantlara talip olabilirim hayırlı işler dilerim

Merhaba,

Jantlar satilik degil. İki takim lastikten
Sadece tek takimi satiliktir.

Selamlar,

deadelaus' Alıntı:
İnsaların son durumu nedir ve fotoğrafları var mı ?

Resimleri mail adresinizi atarsaniz yollayabilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri