235 85 16 MT lastik arıyorum (ikinci el)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan byseyyah Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,036

byseyyah

Biz, yoldan gönüllü çıktık...
Yer
S İ V A S
TOYOTA hilux aracımda kumho at lastikleri kullanıyorum çok memnunum. Artık MT lastik almak istiyorum çamurlar için.

Araç makaslı olması nedeniyle biraz sert, ama arazide taş gibi, harika performansı var. MT Lastiklerle nasıl olur bilmiyorum ( düşüncem gücüne güç katacağı yönünde), onu denemek için ikinci el uygun lastik arıyorum. 4 veya 5 tane olabilir.

8 inch özel yapım jantlarım, 245 70 16 kumho at lastiklerim var. 235 85 16 lastik diferansiyeli yerden biraz daha yükseltecek, denemek istiyorum bakalım.

Etiketler
Ynt: 235 85 16 MT lastik arıyorum (ikinci el)

Araçta herhangi bir yükseltme v.s işlemi varmı.
Yoksa standartmı.

CDM-SUBARU' Alıntı:
Araçta herhangi bir yükseltme v.s işlemi varmı.
Yoksa standartmı.

Sadece makaslara kavis verdirdim. Eksi ofsetli jantlarım var. Çamurluk sorun çıkartmaz ama diğer aksam sürtermi bilmiyorum.

245/70 R 16 yaklaşık 29,59"
235/85 R 16 ise 31,80"
yani arada 2,2" lik bi fark var.
Aradaki bu farkı abzorve edebilecekmi arac.
Aracı görmediğim için soruyorum

Sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Eski lastikleri 5,5 tırnaklı jant ve 700 16 idi.

ömercim selam ,faruk abiye sor istersen ondada hilüx vardı ,yanlış bilmiyorsam 33, inç veya 35 inç takılıydı yalnız bayağı yüksekti arabası , makina lastikleri çevirir dert etmeyin

Belki biraz fikir verir araç hakkında
[attachment=1]
[attachment=2]

DSC04075.jpg

03 (23).jpg

cihanülker' Alıntı:
ömercim selam ,faruk abiye sor istersen ondada hilüx vardı ,yanlış bilmiyorsam 33, inç veya 35 inç takılıydı yalnız bayağı yüksekti arabası , makina lastikleri çevirir dert etmeyin

Selamlar teşekkür ederim. 31 belki 32 olur ama üzeri şüpheli. Yanlış hatırlamıyorsam kadarıyla faruk abi 15 jant kullanıyordu

Tamamdır,resimlerden gördüğüm kadarıyla 32" bi sorun teşkil etmez ;)

ömer bey 96 toyota hılüx osmaniyede mustafa abide var araca 235/80/16 coper stt taktı çok memnun,
hatta erkan abi ayarladı lastikleri sanırım

alihay' Alıntı:
ömer bey 96 toyota hılüx osmaniyede mustafa abide var araca 235/80/16 coper stt taktı çok memnun,
hatta erkan abi ayarladı lastikleri sanırım

Teşekkür ederim bilgi için. Bende güzel olur diye düşünüyorum. Bulabilirsem tabiki...

Nasıl bulabilirsem ,pek düşünmeyin o kısmını ;) 05332689464 müsait olduğunuzda beni arayın ;)

Sevgili erkan ( CDM-SUBARU ) yardımların için çok teşekkür ederim. Ama duygusal konular her zamanki gibi önümüze çıktı, şimdilik ikinci el araştırarak sorunu çözme durumundayım. Tekrar teşekkürler, selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.