23 Nisan UKKF Baharı Karşılama Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,585

supergezgin

Karavan Yönetim
Yer
Konya
Web
www.ukkf.org
Değerli arkadaşlar,

Sapanca buluşmasının hemen ardından havaların daha iyi olacağı bilgisi ile 23 Nisan'da Şile Sahilköy Kamp İstanbul'da bahara hoş geldin demek istiyoruz. Artık etkinlik duyurularımızı Gezenbilir dostlarımızada buradan duyuracağız. Katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizleri her zaman mutlu edecektir.

Kamp İstanbul Sahilköy'de yeni açılmış bir tesis. İçinde karavan alanları, bungalovları ve restorantıda bulunan güzel bir tesis. www.2bturizm.com adresinden daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Tanımak ve tanışmak anlamında gerçekleştireceğimiz bu etkinliğe Sapanca buluşması gibi bir katılım bekliyoruz. Tanıtım amaçlı olacağı için ücret talep edilmeyeceği söylenmesine rağmen kamp sahiplerinide mağdur etmemek amacıyla ünite başı 10 TL ödemeyi uygun gördük.

İsteyen arkadaşlarımız cuma akşamından gidebilir. Yer adresi sitelerinde tarif edilmiştir.

Katılımcıların bilgi vermesi hazırlık açısından (sezon başı olması nedeniyle) önemlidir.

Tekar birlikte olmak ümidiyle

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Etiketler
Ynt: 23 Nisan UKKF Baharı Karşılama Buluşması

Kamp İstanbul'da kalmıştım. Güzel bir mekan. Restoran hizmetleri de iyi idi. İşletmecisi değiştimi bilmiyorum. Gitmek isterim ama henüz kesin değil. Başka programlar da var dı, 3 haftadır erteliyorum. Bir hafta daha erteleyebilirsem :smiley: gelirim.

Sapanca'yı kaçırdım ama bu buluşmada bulunmak için koşullarımı zorlayacağım.

Katılmayı çok isterdim, lakin önceden planlanan ziyaretten dolayı gelemeyeceğim. İşletmeci Ferruh Bey için güzel bir organizasyon, devamını bekleyeceğim.

Koşulları uygun hale getiremediğim için katılamayacağım.

Hanımın yaptığı programı 3 haftadır erteliyordum. Bu hafta erteleyemedim artık :D O yüzden maalesef ben katılamıyorum.

Sevgili Hüseyin ağabeyimizin ricası ile kamp detaylarına ait yazı ve fotoğraflarını buraya kopyalıyorum:

Buluşma Cuma akşamından gelenlere Cumartesi katılımları ile on üniteyi buldu.
Karadeniz den gelen poyraza rağmen klasik karavancı yerleşimi ile karavanlar siper edilerek toplanıldı. Çay, kahve, gazoz, kek, bisküvi, tatlı eşliğinde sohbetlerimiz gün boyunca sürdü.
Önce geziler, sonra hiçbir zaman yetmeyen elektrik, sonra su, sonra da gaz konuşuldu... ;D
Katılımcılar soldan sağa,
Mustafa ve eşi-Erdoğan-Cevdet-İlhan-Hüseyin Çadırcı-Rüzgar-Reyhan-Erdal.(Mehmet gçrüntüde yok)
[attachment=1]
İstanbul Kampın işletmecisi ile birlikte kampın karavancılar için nasıl daha kullanışlı hale getireceği konuşuldu. Halen konuşlanılan otopark tan kampın batı tarafındaki bölğmde uygun bir yer hazırlanması kararlaştırıldı. Sanırım bu yaz aylarından itibaren kullanıma hazır hale getirilecek. Biz de COzz dan başka bir kampa daha kavuşmuş olacağız.
[attachment=2]
Gece arkadaşlar (kapalı) restaurant bölümünde geç saatlere kadar sohbetlerini sürdürdüler.
Pazar öğle saatlerinden itibaren her kuş diğer kıuşlarla vedalaşarak kendi yuvasına doğru uçup gözden kayboldu.
Rüzgar

1-23-24 Nisan İstanbul Kamp Buluşması .jpg

3-23-24 Nisan İstanbul-Batı tarafı.jpg

Sevgili Cem, zahmetlerin için teşekkür ederim.

Dikkat ederseniz ortada sadece Cevdet'in Knauss'un altında elektrik kablosu görülüyor.
Fotoğraf çekimi için karavancılar sadece üç dakikalığına, görüntüye giren kabloların toparlanmasına "tahammül" edebildiler ;D

Erdal kardeşimin "arkadaşlar bir dahaki sefere motokaravanla gelin" esprisini tuttum, bir üç sistemci olarak ;) :D

Not: Bu esprilerin açılımına gerek yok tabii ki ama Temmuz da düzenlenmesi düşünülen Adriyatik gezisine "motokaravan tarifine uyan" araçlarla çıkılmasını şart koşuyor..
Benden söylemesi !... :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR