Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kampçı olmaktan hiç utanmadım ve çekinmedim. Ben her zaman neysem oyum. Ben kamp yaparak Dünya'yı gezen ve anlamlandıran bir insanım. Zamanında bir site kurup adına Kampçıyız demiş olmamda yadırganması gereken hiçbir şey yok. Biz kampçı gezginleriz ve kimseden saklamamız gereken bir yanımız olduğu da yok... Bana ikinci sınıf insan diyen ve böyle bir muamele yapmaya çalışan insanlar kafasından hastalıklılar. Asıl hasta olan ben değilim bu adamlardır. Malesef beni de hasta ettiler ama şimdilik durumu iyi idare ediyorum. Ben özgür bir kampçı gezginim. Dilediğim gibi olup yine de onurlu bir yaşam sürmeye hakkım var. Zaten bir şey olduğum ve ortada bir şey olmuş olduğunun bir oçocuğu yalanı olduğunu defalarca söyledim. Bana oçocuğu yalanlarıyla saldıran adamlar doğal olarak oçocuğular arkadaşlar. Ben kamp yapıp eğlenmekten başka hiçbir şey istemedim ve yapmadım. Kimseden hiçbir şeyini almadım. Kendime çıkar yada Avanta sağlamadım. Sadece hobi amaçlı kamp yapıyorum. Bu da benim özel hayatımla ilgili bir konu ve hiçkimse de buna karışamaz.
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız