2023 Yazına Karavanlanmak İçin Tavsiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmetyoldas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,074

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın...

Hocam en son hangi karavana karar verdiniz?Bende ilk defa karavan alacağım.Erba 4.20 ile anlasmistik,once mayis dediler,sonra Ağustos oldu, şimdide eylul ekim demeye başladılar.Deprem bölgesindeyiz, mümkün olduğunca erken almak istiyoruz.Bu yuzden Erba 4.2 den vazgectik.En son arzamarini düşünmeye başladık,750 kg altı,erkende verebileceklerini soylediler.Yalniz firma hakkında pek bilgi bulamıyorum,diger karavan firmalarının YouTubeda incelemesi var, arzamarinin incelemesini göremedim.

Hiç duymadım bile. Bence ikinci ele yönelin. Arzamarin de neymiş?
Karavanı Başoğlu, Saly, Erba, Pino, Güney üretir. Bunları alırsanız başınız ağrımaz.

Hocam şu anda 2.el arıyorum teslim tarihinden dolayı. Erken teslim tarihi verenlerin kalite problemi veya 2.nk vakası olabilir. Escape(O2) er karavan Uğur, başoğlu saly arıyorum.

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun hocam.
Hangi marka modelde karar kıldınız?

Arzmarin ile ben de görüştüm ama modeli beğensem de forumda okuduklarımdan sonra yaklaşmadım. Belki de iyi ürün yapmışlardır ama okuduklarım ve konuştuklarımdan anladığım karavan işçilik, arge ve tecrubenin birarada olduğu bir sektör. En az 2yıllık Bi kullanıcısını bulmaya çalışın sonra almaya karar verin.

Hocam erken teslim tarihinden dolayı ArzenMarin ile anlastim,arefe günü teslim aldım.Simdilik büyük bir sıkıntı yok gibi,sorunlara değişim yaparak yaklaşıyorlar.1000km yaparak Kahramanmaraşa getirdim,ocak yerinden çıkmışti, değişim yapalım dediler

SON KONULAR - FORUM