2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 169,976
Evet çok haklısınız bu yüzden tanıdıklarıma rica ettim yer bulma konusunda.Aynen ortam heryerde karışık iken sakin diye bırakırız olmadık bir sürpriz olabilir.

Etiketler
Benim de yabancı dilim Almanca,internetten baktım insanlar bahçelerini bile kiralıyorlar.München Duisburg Köln Gent Würzburg da yer buldum.Daha yukarısı Oslo da araştırıyorum şimdi.

Merhaba ben bu kilitleri yurt dışından aldım.Reimo ve fritz berger sitelerinde var ama türk alışveriş sitelerine de bir bakayım bulursam haber veririm tabi.Çift alırsanız tek anahtar iki kiliti de açıyor.

Sorumluluk almak istemez AB vatandasi hakli olarak. Benimkisi utopik Huseyin Bey

Karavani yurtdisina goturup birakmak yerine oradan karavan alip ortaklasa kullanim gibi grup olusturma olasiligi var midir acep
Bu biraz zor bir çözüm olsa da başka bir çözümü var aslında; Karavan değişim programı...
İnternette bununla ilgili siteler var, siz kendi karavanınızı karşı ülkedeki kişinin karavanıyla belirli süreliğine takas yapıyorsunuz, siz orada onun karavanı ile gezerken, aynı tarihlerde o da gelip burada sizin karavanınızı kullanıyor .

Çok güzel fikir de bu yelkenli alıp kiraya vermek gibi.Sigorta güvenlik vs çok detay var.Çok kurumsan bir firma ile olmalı.

Bugün hızla hazırlıklara devam ettim boş zaman yakalayıp.Sabah sekizbuçukta soluğu elektrikçi Mehmet Dal da aldım.Karavan konusunda İzmir de kurtarıcım.