D doganizm Kamp I Mesajlar 113 Tepkime Puanı 30 Yer İzmir 25 Eyl 2017 #1 Sınava girecek tüm arkadaşlara başta şahsım adına başarılar dilerim. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü
abostan Bostan Mesajlar 50 Tepkime Puanı 49 Yaş 52 Yer ankara Telsiz Çağrı Kodu TA2AAB 27 Eyl 2017 #2 doganizm' Alıntı: Sınava girecek tüm arkadaşlara başta şahsım adına başarılar dilerim. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Genişletmek için tıkla ... Sınavda sizede başarılar. Biz hanımla birlikte gireceğiz
doganizm' Alıntı: Sınava girecek tüm arkadaşlara başta şahsım adına başarılar dilerim. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Genişletmek için tıkla ... Sınavda sizede başarılar. Biz hanımla birlikte gireceğiz
D doganizm Kamp I Mesajlar 113 Tepkime Puanı 30 Yer İzmir 27 Eyl 2017 #3 abostan' Alıntı: Sınavda sizede başarılar. Biz hanımla birlikte gireceğiz Genişletmek için tıkla ... Eşimi ikna etmeye çalışsamda başaramadım kendisininde sınava girmesi için. İnşallah bir dahaki sefere eşimi ikna ederim. Ne güzel eşinizle giriyorsunuz, ikinizede başarılar dilerim
abostan' Alıntı: Sınavda sizede başarılar. Biz hanımla birlikte gireceğiz Genişletmek için tıkla ... Eşimi ikna etmeye çalışsamda başaramadım kendisininde sınava girmesi için. İnşallah bir dahaki sefere eşimi ikna ederim. Ne güzel eşinizle giriyorsunuz, ikinizede başarılar dilerim
abostan Bostan Mesajlar 50 Tepkime Puanı 49 Yaş 52 Yer ankara Telsiz Çağrı Kodu TA2AAB 29 Eyl 2017 #4 doganizm' Alıntı: Eşimi ikna etmeye çalışsamda başaramadım kendisininde sınava girmesi için. İnşallah bir dahaki sefere eşimi ikna ederim. Ne güzel eşinizle giriyorsunuz, ikinizede başarılar dilerim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler 73
doganizm' Alıntı: Eşimi ikna etmeye çalışsamda başaramadım kendisininde sınava girmesi için. İnşallah bir dahaki sefere eşimi ikna ederim. Ne güzel eşinizle giriyorsunuz, ikinizede başarılar dilerim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler 73
ahmetcan466 Kamp II Mesajlar 284 Tepkime Puanı 67 30 Eyl 2017 #5 Yarın saat 14:00 da Çanakkale deyim inşallah Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
D doganizm Kamp I Mesajlar 113 Tepkime Puanı 30 Yer İzmir 30 Eyl 2017 #6 ahmetcan466' Alıntı: Yarın saat 14:00 da Çanakkale deyim inşallah Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Başarılar dilerim
ahmetcan466' Alıntı: Yarın saat 14:00 da Çanakkale deyim inşallah Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Başarılar dilerim
abostan Bostan Mesajlar 50 Tepkime Puanı 49 Yaş 52 Yer ankara Telsiz Çağrı Kodu TA2AAB 2 Eki 2017 #7 Arkadaşlar sınav sonuçları açıklanmış. Şimdiden hayırlı olsun
D doganizm Kamp I Mesajlar 113 Tepkime Puanı 30 Yer İzmir 2 Eki 2017 #8 Sınavdan 100 almışım A sınıfı için girmiştimi hayırlı olsun.
abostan Bostan Mesajlar 50 Tepkime Puanı 49 Yaş 52 Yer ankara Telsiz Çağrı Kodu TA2AAB 3 Eki 2017 #9 Bende hanımda A almışız. Benim bir soru kaçmış 98
abostan Bostan Mesajlar 50 Tepkime Puanı 49 Yaş 52 Yer ankara Telsiz Çağrı Kodu TA2AAB 5 Eki 2017 #10 Arkadaşlar kimlik için başvurdum. Kimlik kaç günde çıkar ve çağrı şaretimizi nasıl alacağız bilen var mı?
Arkadaşlar kimlik için başvurdum. Kimlik kaç günde çıkar ve çağrı şaretimizi nasıl alacağız bilen var mı?
D doganizm Kamp I Mesajlar 113 Tepkime Puanı 30 Yer İzmir 18 Eki 2017 #11 abostan' Alıntı: Arkadaşlar kimlik için başvurdum. Kimlik kaç günde çıkar ve çağrı şaretimizi nasıl alacağız bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... ay sonuna doğru adresinize dağıtıma çıkacak, belge üzerinde yazacak çağrı işareti.
abostan' Alıntı: Arkadaşlar kimlik için başvurdum. Kimlik kaç günde çıkar ve çağrı şaretimizi nasıl alacağız bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... ay sonuna doğru adresinize dağıtıma çıkacak, belge üzerinde yazacak çağrı işareti.