macrem Kamp I Mesajlar 120 Tepkime Puanı 2 Yer Ataşehir 2 Kas 2014 #65 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Online işlemlerdenmiymiş ya bende arıyorum deminden beri teşekkürler hocam iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Online işlemlerdenmiymiş ya bende arıyorum deminden beri teşekkürler hocam iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
H hakan075 Ana Kamp Mesajlar 70 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 2 Kas 2014 #66 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır bişey değil
muratsandalci Yeni Üye Mesajlar 16 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli Web www.muratsandalci.com 3 Kas 2014 #67 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır B Sınıfına hak kazanmışım. A'ya ulaşana kadar devam. Kutlu olsun. Şimdiki süreç nasıl ilerleyecek acaba? :
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır B Sınıfına hak kazanmışım. A'ya ulaşana kadar devam. Kutlu olsun. Şimdiki süreç nasıl ilerleyecek acaba? :
burak_oz - Mesajlar 165 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA Web www.burakozkocacik.com 3 Kas 2014 #68 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Sınavı Kazanan Arkadaşlar , bundan sonraki işlemler için aşağıdaki linki inceleyin. http://www.sakrad.org/haber/sinavi-kazanan-amatorlerin-belge-islemleri Hayırlı Olsun TA2IBU 73
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Sınavı Kazanan Arkadaşlar , bundan sonraki işlemler için aşağıdaki linki inceleyin. http://www.sakrad.org/haber/sinavi-kazanan-amatorlerin-belge-islemleri Hayırlı Olsun TA2IBU 73
H hakan075 Ana Kamp Mesajlar 70 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 3 Kas 2014 #69 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır 94 puanla a sınıfını kazanmışım
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır 94 puanla a sınıfını kazanmışım
muratsandalci Yeni Üye Mesajlar 16 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli Web www.muratsandalci.com 7 Kas 2014 #70 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Sınav bitti, sonuçlar açıklandı. Evrakları da çoğumuz göndermişizdir. Peki belgeler ne zaman gelir demek için çok mu erken? : :
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Sınav bitti, sonuçlar açıklandı. Evrakları da çoğumuz göndermişizdir. Peki belgeler ne zaman gelir demek için çok mu erken? : :
H hakan075 Ana Kamp Mesajlar 70 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 7 Kas 2014 #71 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır büyük ihtimalle 2 hafta sonra gelir belgeleri vermeye gittiğimde sormuştum.
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır büyük ihtimalle 2 hafta sonra gelir belgeleri vermeye gittiğimde sormuştum.
zihnigonen Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 5 Yaş 48 Yer Denizli Telsiz Çağrı Kodu TA4ZG 11 Kas 2014 #72 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır hakan075' Alıntı: büyük ihtimalle 2 hafta sonra gelir belgeleri vermeye gittiğimde sormuştum. Genişletmek için tıkla ... sen yine ara sıra sor da bize buradan bilgi ver dostum. Ben de merakla bekliyorum.
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır hakan075' Alıntı: büyük ihtimalle 2 hafta sonra gelir belgeleri vermeye gittiğimde sormuştum. Genişletmek için tıkla ... sen yine ara sıra sor da bize buradan bilgi ver dostum. Ben de merakla bekliyorum.
H hakan075 Ana Kamp Mesajlar 70 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 11 Kas 2014 #73 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır aynen bende baya merak ediyorum çağrı işaretimin nasıl olacağını
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır aynen bende baya merak ediyorum çağrı işaretimin nasıl olacağını
zihnigonen Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 5 Yaş 48 Yer Denizli Telsiz Çağrı Kodu TA4ZG 11 Kas 2014 #74 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Sınavdan 100 alarak A belgesi almaya hak kazandım. 4. bölgede olduğuma göre ismimin baş harflerini de verirlerse, (sorgulattığımda boş görünüyor) TA4SZG olur inşallah.
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Sınavdan 100 alarak A belgesi almaya hak kazandım. 4. bölgede olduğuma göre ismimin baş harflerini de verirlerse, (sorgulattığımda boş görünüyor) TA4SZG olur inşallah.
H hakan075 Ana Kamp Mesajlar 70 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 12 Kas 2014 #75 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır benimkide ta3dhm olsa güzel olur
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır benimkide ta3dhm olsa güzel olur
muratsandalci Yeni Üye Mesajlar 16 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli Web www.muratsandalci.com 17 Kas 2014 #76 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Az önce evraklarım KEGM ulaştı mı diye telefon ettiğimde öğrendim ki; 12. ayın 15'inden sonra postaya vereceklermiş
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Az önce evraklarım KEGM ulaştı mı diye telefon ettiğimde öğrendim ki; 12. ayın 15'inden sonra postaya vereceklermiş
macrem Kamp I Mesajlar 120 Tepkime Puanı 2 Yer Ataşehir 17 Kas 2014 #77 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır muratsandalci' Alıntı: Az önce evraklarım KEGM ulaştı mı diye telefon ettiğimde öğrendim ki; 12. ayın 15'inden sonra postaya vereceklermiş Genişletmek için tıkla ... Yuh diyorum baska bişey demiyorum iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır muratsandalci' Alıntı: Az önce evraklarım KEGM ulaştı mı diye telefon ettiğimde öğrendim ki; 12. ayın 15'inden sonra postaya vereceklermiş Genişletmek için tıkla ... Yuh diyorum baska bişey demiyorum iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
zihnigonen Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 5 Yaş 48 Yer Denizli Telsiz Çağrı Kodu TA4ZG 17 Kas 2014 #78 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır macrem' Alıntı: Yuh diyorum baska bişey demiyorum iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... e yuh
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır macrem' Alıntı: Yuh diyorum baska bişey demiyorum iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... e yuh
H hakan075 Ana Kamp Mesajlar 70 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 17 Kas 2014 #79 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır zihnigonen' Alıntı: e yuh Genişletmek için tıkla ... oha bu ne ya çok hızlılarmış
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır zihnigonen' Alıntı: e yuh Genişletmek için tıkla ... oha bu ne ya çok hızlılarmış
zihnigonen Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 5 Yaş 48 Yer Denizli Telsiz Çağrı Kodu TA4ZG 17 Kas 2014 #80 Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Sınav yapıldığı gün sonuçların açıklanmasına çok şaşırmıştım. Ancak şu haliyle şaşkınlığım daha da arttı.
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Sınav yapıldığı gün sonuçların açıklanmasına çok şaşırmıştım. Ancak şu haliyle şaşkınlığım daha da arttı.