Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır
aynen burdada trac ın antenli arcı vardı hatta internete videosu olan bazı amatör telsizcileri bile gördüm gerçektende güzel görüntüler vardı bide bizim sınıfta benim yaşlarımda biri telefondan kopya çekiyodu ama yakalandı.
sınavda her yaştan kişiyi gördüm. sınav baya bi doluydu
hakan075' Alıntı:
aynen burdada trac ın antenli arcı vardı hatta internete videosu olan bazı amatör telsizcileri bile gördüm gerçektende güzel görüntüler vardı bide bizim sınıfta benim yaşlarımda biri telefondan kopya çekiyodu ama yakalandı.
sınavda her yaştan kişiyi gördüm. sınav baya bi doluydu
aynen ben birayda tüm soru bankasını ezberleyip girdim sorular zaten çok basiti kopya çekilecek bi sınav değildi ama her zaman en güzeli çalışıp başarmaktır büyük ihtimalle o çocuğun sınavı iptal edilir.
sınavda 70 yaşında bi adam bile gördüm
Ya hocam şok oldum resmen ya b sınıfı almaya hak kazanmısım kolay kolay dedik sorulara bide neyse artık ocakta falan tekrar olursa a sınıfı için başvurucam tekrr
sağlık olsun zaten b sınıfının a sınıfından pek farkı yok sadece bi tane frekans aralığını kullanamıyorsunuz onun dışında tüm amatör frekansları kullanabilirsiniz ve c sınıfının kullanamadığı hf frekanslarınıda kullanabilirsiniz
hakan075' Alıntı:
sağlık olsun zaten b sınıfının a sınıfından pek farkı yok sadece bi tane frekans aralığını kullanamıyorsunuz onun dışında tüm amatör frekansları kullanabilirsiniz ve c sınıfının kullanamadığı hf frekanslarınıda kullanabilirsiniz
Aynen hocam saglık olsun diyelim bu benm için alıştırma olut hemde ne yapalım yapacak bişry yok bu belge ne zaman elimize gecer acaba hemen bi arac telsizi arayısına gireyim ben
belge için gerekli dilekçeyi doldurup sabıka kaydı bir de vakıf bank şubesinden belge için yapılan ödemenin dakontu ile beraber kıyı emniyetine gidip belgeleri veriyorsunuz.
belgeniz tahmini olarak 20 gün sonra elinize geçecektir bende tam bilmiyorum
araç cihazı olarak yaesu kenwood veya wouxun dışındaki cihazlara bakmayın derim bizim arkadaşta yaesu marka el ve araç telsizi var ikiside gerçekten çok kalitelli cihazlar.
hakan075' Alıntı:
araç cihazı olarak yaesu kenwood veya wouxun dışındaki cihazlara bakmayın derim bizim arkadaşta yaesu marka el ve araç telsizi var ikiside gerçekten çok kalitelli cihazlar.
Hocam brn sonuca e devletten baktım da siz kıyı emniyetinin sayfasından baktınız sanırım ben oradan bulamıyorum ama ilgili sayfayı rica etsem ilgili sayfanın linkini atabilirmisiniz