2011 Ağustos-Eylül Doğu Karadeniz Yaylaları Gezi Arkadaşı Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan incvz67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,048

incvz67

Kamp II
Yer
kdz ereğli-alaplı
arkadaşlar 2008 de başlayan doğu karadeniz tutkum ve bağımlılığım geçecek gibi değil....

20011 ramazan ayının ağustosa denk gelmesi sonucunda bayramın 2. günü bu geziye başlamayı düşünüyorum muhtemelen 30 ağustos tarihinde...
o kadar çok gitmediğim yayla varki hala bitmiyor.. muhteşem doğası ile kaçkarları ile kendine hayran bırakan karadeniz i görmek isteyenler var ise buradan haberleşelim...

ayder bölgesinin daha üzerinde kalan ender yaylalardan olan altıparmak ve kemerli kaçkar dağlarının eteklerindeki orjinal laz yaylalarında elektiriğin bile olmadığı yerlere( didingola diyorlar herhalde ) gitmek istiyorum...
ayrıca fırtına vadisinin çat tarafında kalan yaylalarına daha gitme fırsatım olmadı o bölgeyi hiç görmedim diyorsanız birlikte planlama yapacağız demektir...bu arada 3000 mlerde çok kalacağımızdan gelmişken zirvede yapmak bana uyar..( 3 kez kaçkar zirvem var) ama kemerli kaçkar ve altıparmak kaçkara daha çıkmadım..
aslında bu yıl ne yapıp edip macahelide programa almak istiyorum ama nasıl olacak bende bilmiyorum af keşke 4 çekerimiz olsada özgürleşebilsek...

doğukaradeniz daha önce yabancı olmadığım bir bölge deneyimlerim ise...

2008--macahel efeler köyü, malaral şelalesi.karagöl, borçka yusufeli- olgunlar dilberdüzü deniz gölü güneyden kaçkar zirve..sonra lenetleme aşıtından çeymekçur ve ayder - pokut sal ve hazindak yaylaları..ve son.
2009 ise...siteden kerem arkadaşım ile ayder-kavrun-mezovit ve kuzey çıkışından kaçkar zirve denemesi daha sonra husser yaylası ...
2010 aybars arkadaşım ile muhteşem bir rota...yine ayder-kavrun derebaşı gölü ve aşı,kavrun aşıtı,davalı tarafı,soğanlı göl,denizgölü-kaçkar zirve-dilberdüzü-olgunlar lanetleme geçidi-tekrar kavrun bu tur muhteşemdi...
bu bölge ile planları olanlar var ise mesajlarınızı bekliyorum.ilerleyen zamanda zaten rotayı daha da netleştirerek buradan paylaşırım..

CIMG2293.jpg

Etiketler
Ynt: 2011 Ağustos-Eylül Doğu Karadeniz Yaylaları Gezi Arkadaşı Aranıyor

forum yönetimi arkadaşları aynı etkinlik planını iki kez yazmışım bunu silerseniz sevinirim............

bu etkinliği 2011 yılı için...

boçka-karagöl-
atanoğlu yaylası
beyazsu yaylası
karçal zirve
yıldız gölü-gorgit yaylası
efeler ve macahel olarak düşünüyorum...sonrası allah kerim..

Merhaba

deneyimi olmayan biri olabilirmi acaba?

hahayal' Alıntı:
Merhaba

deneyimi olmayan biri olabilirmi acaba?

gideceğimiz bölge karçal zirrve tırmanışı hariç orta zorlukta bir parkur sayılır...daHa önce doğa yürüyüşlerine katılmadıysanız veya çadırda mat ve uyku tulumu ile uyumadıysanız sorun yaşanabilir.herşeye hazırlıklı olmanız lazım böyle bir etkinlikte....kendinize güvenirseniz sorun olmaz ,ama grubup üyelerini de düşünürseniz ki onları yavaşlatırsanız sorun olabilir..düşünün ve iyice araştırma yapın derim burası bir tur şirketi organizasyonu olmadığı için bizler doğal bir şekilde etkinliklerde bir araya gelen kişileriz hatta bir çoğumuz otogarda ve havaalanında tanışır ilk defa çadır arkadaşı ile....zaten güzelliğide burada doğa tutkusunun...umarım o tarihe kadar trekking olayınıda kendinizi geliştirirsiniz ki zorluk yaşamıyasınız.

arkadaşlar bu konuda benim tarafımdan başlatılddı ama yanlışlıkla iki sefer aynı konuyu açmışım yönetici arkadaşlara şu an yazdığım sayfayı kapatın dedim ama ..bir ilerleme olmadı eğer şu linkten devam ederseniz sevinirim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72656.20

olabilir arkadaşım gitelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR