2008 Pajero 3.2 Aldim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,501

kakyol

Kamp III
Yer
Antalya
merhabalar
hic tanimadigim bir araç aldim 2008 pajero 3.2 deneyimleriniz ve ilk etapda baktirmam yaptırmam gereken seyleri söylerseniz sevinirim Antalya da yasiyorum fakat ankarada isim olduğu için araci ankaraya getirecekler ilk olarak neler yapmaliyim bilgi lütfen

Etiketler
pajero
Ynt: 2008 Pajero 3.2 Aldim

almadan once mi sonra mi?
parasını vermedi iseniz tabiiki almadan evvel iyi bir ekpstertiz
zaten ekspertizse aldıktan sonra ne yapmanız gerektiği ortaya çıkacaktır

elbette henuz parasini vermedim oncelikle bilmem veya dikkat etmem gereken ne veya nelerdir diye sormak istedim

Kıvanç Bey hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Şaşmaz otosanayi Şeref oto Mitsubishi servis diye aratırsanız adresi bulabilirsiniz. Ben kendim hiç Mitsubishi sahibi olmadım ama servisi kullanan arkadaşlarım son derece memnunlar. Aklınızın bir kenarında osun. Madem araç Ankara'ya gelecek bir servisten geçsin ve mutlaka gerek ve yeter bilgiyi servisten temin edebilirsiniz.

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

merhabalar
maalesef araci alamadim alamadim diyorum cunki satici olan trabzondaki firma soz verdiği gibi sözünde durmadi ptesi gunu ankarada buluşacak ve takas işlemini gerçekleştirecektik fakat pazar aksami ben aramasam bana haber bile vermeyeceklermiş bende aradim dedim ki bedava verseniz aracinizi artik almam o sebeble pajero yu test etme imkanim olmadi maalesef

burak bey teşekkür ederim aynen hayırlısı olsun ama ne alacagim konusunda yardima ihtiyacim var :smiley:

chrysler ile devam edin derim. Çok daha kolay bir seçim olacaktır çok fazla sayıda olduklarından. Pajeronun piyasası nedir?

Merhabalar,

Bu sefer Mitsubishi kullanıcısı olamamışsınız ancak tavsiye ederim, umarım en kısa zamanda Pajero'ya kavuşursunuz.
Yetkili servis kayıtlarından aracın geçmişini kontrol ettirebilirsiniz, hatta aracı alırken yetkili servisler de ekspertiz yapılabiliyor, o da içinizi rahatlatabilir. Çünkü aracın geçmişi konusunda grey market araçlarına çok dikkat etmek gerekebiliyor ki Mitsubishi'ler kolay kolay problem çıkartmaz ama bir sıkıntı olursa da parça temini konusunda biraz beklersiniz.

Kendi aracımı alırken tüm geçmiş kayıtları yetkili Mitsubishi bayi&servisinde görülmesine ve aracı oradan almama rağmen yine de ekspertiz yaptırtmıştım:smiley: İnsanın içi daha rahat oluyor, bir de üzerine Mitsubishi Türkiye distribütörü TEMSA Otomotiv'den 1 yıl geçerli m.2el garanti yaptırtmıştım:smiley:

Yürüyen aksam, motor, şanzıman, pas sıkıntısı ve kaporta da değişen yoksa içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz.

Umarım en kısa zamanda istediğiniz araca kavuşursunuz.

Selam ve saygılar,
Emre Akçal.

herkeze cok teşekkür ederim arayisim halen devam ediyor bakalim kismetimizde ne var gorecegiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

Geri