2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,963

kakyol

Kamp III
Yer
Antalya
dostlar merhaba
2008 3.2 pajero almayi dusunuyorum ama nedendir bilinmez belkide adı pek zikredilmediginden offroad camiasinda hic bakmamisim bugun biraz icine disina baktim fena gorunmedi gozume :smiley: daha once sirasiyla 4.7 WJ - 2.7 Wj - vx100 - ve son olarakta amarok kullanmaktayim ama amarok u degistirmek istiyorum artik ve bu bahsi gecen pajero nedir ne degildir siz tecrubeleri arkadaslarin dusuncelerini ogrenmek istiyorum dedigim gibi hic bilgim yok diyebilirim yakıt sarfiyati arazide kabiliyet yedek parca fiyatlari gibi simdiden herkese tesekkur ederim

Etiketler
Ynt: 2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz

Offroad camiasının hareketli olduğu vakit bu araçlar oldukça yeniydi o yüzden kimse çamura sokmaya kıyamamıştır, hala da ağır offroad işleri için fazla yeni sayılır, şimdilerde anca pikniğe çıkma vakti gelmiş.. Bir 4-5 sene sonra adını offroad camiasında da duymaya başlarsınız, tabi ekonomi böyle gitmeye devam ederse o camia ölür, tabi o zaman aracın adını da duymazsınız, ayrı konu.

2005 3.2 Did aldım çok başarılı konfor dersen var off road malzeme adına herşeyi uyguladım, bir kısmını aldığım arkadaş yapmıştı geri kalanı ben tamamladım aracım muhteşem inşallah alırsın memnun kalacağından emin ol bu iş maddiyatla ilgili gücün varsa daha iyisi yok bana göre sağlam araç,,,,,,,

Çok güzel bir araç 2007-2011 yılları arası kullandım arazide süper bir araç kar yağdığı zaman banamısın demez her türlü yoldan gider uzunyolu da bir okadar rahat bir araba km de 52 kuruş civarı yakıyor kadran 200 kmh ve kadranı dayıyor almanı tavsiye ederim

herkeze yardimlarindan dolayi teşekkür ederim peki 2. el i nasil bu araclarin yani ben cok cabuk sıkılıp araba değiştiren biri olarak satiliga yada takasla degistirmeyi düşünürsem ne olur sizce Toyota vx100 le kotu bir tecrübem var cunki araba neredeyse benim torunlara kalacakti :D

Piyasası pek canlı değil ben 6 ayda sattım sahibinden de takasa da fazla giren yok arabanın son sahibide olabilirsin ama onunda var alıcısı uzun sürede olsa satılır

herkeze yardimlarindan dolayi teşekkür ederim peki 2. el i nasil bu araclarin yani ben cok cabuk sıkılıp araba değiştiren biri olarak satiliga yada takasla degistirmeyi düşünürsem ne olur sizce Toyota vx100 le kotu bir tecrübem var cunki araba neredeyse benim torunlara kalacakti :D

çok çabuk sıkılıyorsanız arazi aracı almayın, corolla, civic vs bakın, onları çabuk satarsınız :D

hic aklima gelmemisti :D

toyota yaris falan da olur zaten yerden yüksekliği fena değil, bi de yükseltme kiti takarsınız şahane olur ;D
yanlız önden çekişli, kışın aşırı dik yokuşları kışlık lastiklerle bile çıkmakta zorlandığı olabiliyor, ama ikinci elde nakit para gibi, hele bi de dizel olursa :D

(bu da işin şakası tabi)

ben bi eski kasasini almayi dusunmustum (2004-2005) hatta eski kasa da dememek lazim belki guclu bi makyaj da denilebilir motor yurur ayni bildigim kadarı ile aksesuar eksigi de pek yok gibi sadece farlar ve ic torpidosu farklı sanki
bu aracin en buyuk eksisi 3200 cc lik motoru . bu hali ile kasko indirimi olsa bile 2008 üzeri olanlar cok yıksek vergi oduyor bu sebeple insanlar uzak duruyor o kadar vergi verdikten sonra 2000-2002 vx100 alirim diyor insanlar

bberksan' Alıntı:
ben bi eski kasasini almayi dusunmustum (2004-2005) hatta eski kasa da dememek lazim belki guclu bi makyaj da denilebilir motor yurur ayni bildigim kadarı ile aksesuar eksigi de pek yok gibi sadece farlar ve ic torpidosu farklı sanki
bu aracin en buyuk eksisi 3200 cc lik motoru . bu hali ile kasko indirimi olsa bile 2008 üzeri olanlar cok yıksek vergi oduyor bu sebeple insanlar uzak duruyor o kadar vergi verdikten sonra 2000-2002 vx100 alirim diyor insanlar
Aynen katiliyorum ayni seyleri bende dusunmeden gecemiyorum

kakyol' Alıntı:
Kıvanç Hocam aracınızı çok ciddi düşünmüştüm. Hatta sizin o linklerde yorumumda vardı ama bahsedildiği gibi bu tür araçlarda ikinci el hızlı değil. O zamanın şartları ben elimdekini satamamış ve alamamıştım :smiley: Kısmet.
Ama hayalim vx100 veya 3,2 DID . Eğer siz 3,2 'yi alırsanız her iki aracı da test etmiş tanıdığım birisi olur sizden yorumları alırız .... Her halükarda hayırlısı olsun diyorum...

merhabalar
maalesef araci alamadim alamadim diyorum cunki satici olan trabzondaki firma soz verdiği gibi sözünde durmadi ptesi gunu ankarada buluşacak ve takas işlemini gerçekleştirecektik fakat pazar aksami ben aramasam bana haber bile vermeyeceklermiş bende aradim dedim ki bedava verseniz aracinizi artik almam o sebeble pajero yu test etme imkanim olmadi maalesef

Kıvanç Bey,
Canınız sağolsun, anacak sormadan geçemeyeceğim bir şey var.
Neredeyse sizinle aynı araçları kullandık uzun süre, WJ, VX100 örneğinden.
Şimdi yanlış bilmiyorsam Amorak kullanıyorsunuz.
Neden Vx100 den vazgeçtiniz onu çok merak ettim. Benim bugüne kadar kullanıpta en keyif ve zevk aldığım araç Vx 100 oldu.
Bundan sonra daha üstü olamaz diyordum kendime.
Merakımı giderecek bir cevap alabilirsem sizden çok memnun olurum.

Selamlar, sevgiler..

Burak Dirican

barbecue' Alıntı:
Kıvanç Bey,
Canınız sağolsun, anacak sormadan geçemeyeceğim bir şey var.
Neredeyse sizinle aynı araçları kullandık uzun süre, WJ, VX100 örneğinden.
Şimdi yanlış bilmiyorsam Amorak kullanıyorsunuz.
Neden Vx100 den vazgeçtiniz onu çok merak ettim. Benim bugüne kadar kullanıpta en keyif ve zevk aldığım araç Vx 100 oldu.
Bundan sonra daha üstü olamaz diyordum kendime.
Merakımı giderecek bir cevap alabilirsem sizden çok memnun olurum.

Selamlar, sevgiler..

Burak Dirican

Burak bey
VX100 benimde tamam artik dedigim bir arac inanilmaz keyif aldigim bir arac fakat ben cok cabuk sıkılıp arac degistiriyorum suanda kullandigim amarok u bir aksilik olmazsa yarin satip devrini verecegim ne alacagim simdi kara kara dusunuyorum VX100 lerin yakıt ve vergi olayi dezavandaj insani yorup uzuyor en azindan beni sadece vx100 bunlardan dolayi bende negatif ama diger tum kriterlerde pozitif ama dedigim gibi suan bakiniyorum ne alsam diye bir de TD5 deneyeyim diyorum :smiley:

Allah hayırlısını versin . Böylesi belki daha iyi olur. Nasıl olsa bir araç çıkar karşınıza ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR