2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,758
Ynt: 2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008)

Forumumuz üyelerinden Tarık Gökbay (bull) arkadaşımı başarılı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Onu kürsüde 2. olarak görmek büyük bir sevinç. Yaşasın CJ ;)

Kamil Demirci arkadaşımız ise şansızlık sonucu yarışı bırakmak zorunda kaldı. Lada'sı ile yarışa heyacan katacağından emindik. Geçmiş olsun.

Tuğsan resimler ve emeklerin için teşekkürler.

Bu arada o gün küçük çaplıda olsa aramızda gezi yaptık. Forumda resimlerini paylaşacağız ;)

Etiketler

Ne demek lafımı olur,herzaman elimden geleni yapıcam.Bilmeyen arkadaşlar için söyliyim,resimdeki buggy yaklaşık 300 beygir subaru impreza motorlu,jj ise malum, aralarındaki fark yanlış bilmiyorsam 20 sn falandı, birisi 20 senelik jip diğeri ise daha 1. senesini doldurmamış muhteşem bir buggy,gerisini siz düşünün.Tarık arkadaşımı bu nefes kesen mücadelesi için şahsım adına birkez daha tebrik ederim.

arkadaşlar tebrikler için teşekkür ederim,bence inanmak başarının yarısıdır bundan böyle cj lerinizin kıymetini biraz daha bileceksiniz ,sizleri heycanlandırdıysam ne mutlu bana ;D

Tebrikler Tarık,

Açıkçası hiçbir destek almadan elde ettiğin derece süper.
Seninle gurur duyuyor başarılarının devamını diliyoruz.

Selamlar,

Alper

tesekkurler sansızlık yıne benımleydı 3 yarıstır sag tekerde problem yasıyorum ılk ıkı yarıs rot kırıldı bu sefer lastık patladı..
amcamda guzel gıderken kotu bı takla yasadı.
tebrıkler tarık abi
buarada tarık abinin camını ben sildim bu basarıda benımde katkım buyuk hehehe :D

Tarık beyi bir cj fanatiği olarak bende kutluyorum. Efsaneler geri dönüyor. Kurt kocamayla çakallara maskara olmuyor artık. sevmeyenLeR bir daha düşünsün. ;D ;D ;D

Tarık tekrar tebrikler... Senin aracın geçen seneki halini düşünüyorum da, kendine gldi makina... ;)

Tarık bey gösterdiğin çaba ve buna dayalı elde ettiğin başarıdan dolayı tebrik ediyorum..Bu vesile ilede Kamil kardeşimin yaşadığı talihsizlikten dolayıda üzüldüğümü söylerken yinede o yarışlara azimle katılmaya devam ederek gösterdiği cesaret ve gayretini takdir ediyorum..

Arkadaşlar Off-road camiyasına yeni bir üye katılmıştır.Tarık arkadaşımızın Mert adında bir oğlu oldu.Allah ömürboyu sağlıklı ,mutlu,huzurlu bir yaşam nasipeylesin.Babası gibi olur inşallah.Bu arada Goodyear cupın resimleri İsoff sayfasına yüklenmiştir bilgilerinize.

tarık bey yarıs için tebrik ederim...

ama bence oğlunuz için tebrik etmek daha önemli olacaktır...

Allah analı-babalı büyütsün. uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin...

frkbdr' Alıntı:
Tarık bey gösterdiğin çaba ve buna dayalı elde ettiğin başarıdan dolayı tebrik ediyorum..Bu vesile ilede Kamil kardeşimin yaşadığı talihsizlikten dolayıda üzüldüğümü söylerken yinede o yarışlara azimle katılmaya devam ederek gösterdiği cesaret ve gayretini takdir ediyorum..
tesekkurler Faruk abi , allahtan sampıyonayı lada ıle kovalamıyoruz yoksa yakarım bu arabayı :D
emeklı oldu artık senede bı sefer cıkarsa mahallı bı yarısa gotururum belkıde bıraz konforlu hale getırır bahceye bırakırım lazım olur :D

buarada tarık abi tebrikler oglun sans getırdı sana :D

Tarık kardeşime benden de çifte tebrik.
Allah analı-babalı büyütsün , ömrü daim bahtı açık olsun inşallah.

Tarık,öncelikle küçük Mert hayırlı olsun Allah analı-babalı büyütsün.Bahtı açık olsun.
''Bileğinin hakkıyla kazandı'' derler ya, tamda senin kazandığın başarıya yakışır bir deyim.Tebrik ederim.Yarışlardaki başarılarının devamını dilerim.

Kamil,senin adınada bi şanssızlıktır aldı başını gidiyor.Umarım ilk yarışta bu şanssızlığını kırarsın.İlk üç yakışır kardeşime.

Pist dışından (sahne arkası) 3-5 görsel de aşağıda..

DSC_0038.jpg

DSC_0042.jpg

DSC_0069.jpg

DSC_0047.jpg

DSC_0056.jpg

DSC_0068.jpg

DSC_0080.jpg

DSC_0086.jpg

DSC_0099.jpg

DSC_0103.jpg

DSC_0112.jpg

DSC_0120.jpg

DSC_0144.jpg

DSC_0151.jpg

DSC_0156.jpg

DSC_0161.jpg

DSC_0166.jpg

DSC_0180.jpg

DSC_0231.jpg

DSC_0240.jpg

DSC_0259.jpg

DSC_0260.jpg

DSC_0276-1.jpg

DSC_0288-1.jpg

DSC_0289.jpg

DSC_0299.jpg

DSC_0338.jpg

DSC_0340.jpg

DSC_0349.jpg

DSC_0357.jpg

DSC_0363.jpg

DSC_0420.jpg

DSC_0448.jpg

DSC_0469.jpg

DSC_0478.jpg

DSC_0481.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR