Mehmet Kardeşim öncelikle aracınız hayırlı olsun.Ben de 2008 model 1.9 kullanıcısıyım.Aracın üzerinde Toyo open H/T lastikler mevcut.Lastik konusunu ben de çok araştırdım ancak 17 jant işi zorlaştırıyor.Daha önce kullandığım Suzukide Bridgestone dueler A/T lastikler vardı ve lastik sesi fazla duyuluyordu.Yokohama iyi bir lastik ancak bunu alınca yine kış lastiği almak gerekecekti.Ayrıca bu aracı uzun süre kullanmayı düşündüğüm için bir takım daha 17 inç orijinal jant edinip bir takım yazlık bir takım da kışlık lastik alarak bu konuyu kökten çözeyim dedim.Gelin görün ki Suzuki GV 17 inç orijinal jantın bir tanesi resmi serviste 1810 TL yani bir takımı 7240TL
.Ben gene de yılmadım ve internetten ve bir çıkmacıdan topladığım jantlarla yaklaşık 550 TLye bir takım daha jant yaptım.Bu hafta sonu jantlar boyanacak ondan sonra da niyetim;bir takım 225/65 r17 102 h yazlık Michelin Latitude (gürültü ve yakıt kategorisi C) GRNX(takımı 1500TL) ve bir takım da aynı ebat Toyo kışlık lastik(1100TL) alıp noktayı koymak.Size kolay gelsin.