2006-2008 Model Arası Grand Vitara Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan terios37 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,287

terios37

Ana Kamp
Yer
kastamonu
merhaba
2006 ve üzeri yeni kasa benzinli ve özellikle otomatik vites bir grand vitara almak istiyorum. ilanları yakınen takip etmekteyim. ancak araç fiyatları hususunda bir yeknesaklık bulunmamakta olup fiyatlar 35000 ile 50000 TL arasında değişmektedir. araçların özellikleri konusunda bilgim olmakla birlikte fiyatları hususunda çelişkide kalmış bulunmaktayım. bir arkadaşımda 2006 model lpg li 2000 motor jlxal yani ful model benzinli bir araç bulunmaktadır. ancak aracın önceki sahipleri zamanında kazaları olmuş olup bir çamurluğu değişmiş ve birazda bakımsız durumdadır. sizce bu modelde bu özellikte bir aracın fiyatı en fazla ne kadar olmalıdır.
hepinize iyi günler dilerim.cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: 2006-2008 Model Arası Grand Vitara Fiyatları

Merhaba Terios 37 Kastamonulu hemşerim.Bende de Terios vardı sattım 2004 Suzuki GV aldım,2 yıl kullandım,şimdi onu da sattım Tiguan kullanıyorum.Sizin bir iki gezinizi buradan takip etmiştim.
Yeni kasa Suzuki gerçekten çok güzel araç,özellikle dizelleri çok iyi. Benzinliler 4 ileri otomatik,ben de de öyleydi ve motor Şanzuman uyumu zayıftı.motor 126 hp 4 ileri otomatik de çok sık bayılıyor rampada da bayıltıyordu ama düzde iyiydi.Yeni kasaların motoru daha güçlü ama aynı şansuman var diye biliyorum.LPG sorunu yaşayabilirsiniz.Yeni Suzukilerde Motor LPG ye uyumlu değil ve takribi 35000-40000 km içinde Subapları eritiyor,Çelik Subap takınca sorun kalmıyor yaklaşık maliyet 1500 tl.Bunun için LPG siz alıp kendiniz taktırmanızı öneririm.
Fiyatları tutturabildikleri gibi yazıyorlar fakat tavsiyem 100.000 km altı LPG siz ve temiz bir araç bulup kafanıza yattığında pazarlığınızı yapmanız.
http://forum.donanimhaber.com/m_25450166/tm.htm
Suzuki hakkında bu sayfadan teferruatlı bilgi alabilirsiniz.
Saygılarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR