3k Grand Vitara'nın 2.0 motorlu modeli olduğunu yeni öğrendim.3k 1.6 araçların off-road başarıları anlatılır durur ama motorun yetersiz olduğundan bahsedilirdi.2.0 motorlu bu aracın çok dehşet bir makine olduğunu düşünüyorum.Gelecek hedeflerim arasına koydum bile bu modeli.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
2005 model 3 kapı grand vitaralar pek fazla değil arazide. bakıyorum da, 5 kapıları var. jimny var. eski kasa 3 kapılar var. eski kasa 5 kapılar var, neden 2005 kasa az acaba merak ettim. Motor ufakmı geliyor ağırlıgına göre acaba..?
2005 model 3 kapı grand vitaralar pek fazla değil arazide. bakıyorum da, 5 kapıları var. jimny var. eski kasa 3 kapılar var. eski kasa 5 kapılar var, neden 2005 kasa az acaba merak ettim. Motor ufakmı geliyor ağırlıgına göre acaba..?
şaka bir yana bu aralar araziye gitsem de fotoğraflayıp burada yayınlayacak vaktim yok o nedenle gittiğimiz kendimizde kalıyor. arazi performansı açısından iyi bir lastikle (mt ya da at) 3 kapı grand vitaradan memnunum. ama asfalt lastiği ile hem karda hem çamurda yerinizde sayıyorsunuz.