2005 2.0 Suzuki Grand Vitarami - 2005 3.0 Di Terrano Mu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihangirx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,593
Konun üzerinden biraz geçmiş ama en azından daha sonra Terrano almayı düşünenlere faydası olur diye yazıyorum...2002 Modelini üç yıl kullandım ve sattığımda sanayideki ustalar çok üzüldü.Aslıda arazide de yolda da uyumlu bir araç,otomatik vites,rahat deri koltuklar sürüşü keyifli hale getirirken,geniş bagaj hacmi kamp,av veya off road için büyük avantaj oluyor...Modifiye için yeterli malzeme zorda olsa bulunuyor.
Ama ben bu aracı satmamak için direndikçe o sat beni diye ısrar etti ve üç yılın sonunda sattım.
Yaşadığım en büyük ve kronik olduğunu sonradan öğrendiğim problem ise hararet problemiydi...Tabi mevsim şartları ve coğrafi artlar da etkiliydi bu problemde ama çok rahatsız edici bir sorundu....Ustalar her şeyi denedi diyebilirim,Radyatör büyütüldü,ikince manual fan takıldı,termostat değişti,araçta ki fazla ağırlıklar atıldı...ama sonuç yine aynı.
Japonlara söylenmiş bu durum onlar gelmiş incelemiş,demişler ki bu araç Antalya da yapar bu sorunu,dağlarınız dik ve virajlı,havanız sıcak ve nemli ama ben bu sorunu ege de de yaşadım.
Antalya dan Korkuteline (40 dk lık yol) üç mola ile ancak gidiyordum.Gökovadan Muğlaya çıkarken de aynı.Düzde sıkıntı yok ama dağlara sararken terliyordum valla...Belki soğuk memleketlerde sorun olmaz ama Antalya ve benzeri iklimlere uygun değil Terrano 2.7 TDI.
3.0 Motorda bu sorun çözüldü demişti ustam,umarım öyledir çünkü bu sorunun haricinde keyifli bir araç.(bu sorun sadece benim araçta olan bir sorun değilmiş)
 

Etiketler
açıklamanız için teşekkür ederim bu kışıda x trail ile geçirip bahara doğru satmayı düşünüyorum ve aynı zamandada araştırmalarım sürüyor
 
Son düzenleme:

Araca hâlâ biniyormusunuz. memnunmusunuz size göre ekstra problemler nelerdir tam 3.0D alma aşamasındayım teşekkürler
 

 

Bende bu aracı seviyorum ama Antalya da yaşayan biri olarak suzuki grand vitara 2.5 mi yoksa bumu derken bu yazı çıktı karşıma . Bakalım neye karar vereceğim .....
 



Son karar 2.5 pathifnder oldu donanımlı olarak aldım


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi