2004 Vitara / 94-98 Cherokee Kıyaslama

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ez501 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,577
Ynt: 2004 Vitara / 94-98 Cherokee Kıyaslama

ez501' Alıntı:
üstadım,
bırakın ZJ'yi, 2. el herhangi bir binek oto dahi alsam, bahsettiğiniz yağ,filtre vs değişim-bakımlarını bende mutlaka yaptırırım.
elbette insanın kullandığı arabayı tanıması bilmesi gerekir. ancak, hata yapma riskini minimize etmek için ustalığı olmayan ustadan daha bilgili olacaksam, o çakma ustaya niye ihtiyacım olsun ki?
rot rottur şaft şafttır motor motordur mantığıyla düşünürsek, jeepi alıp ford ustasına da baktırabilirmiyiz?
belkide sizin kadar teknik bilgi sahibi olmadığımdan söylediğinizi anlayamadım.
aslına bakarsanız genel olarak aynı fikirdeyiz.
diğer taraftan ayvalık sadece kuş serisi veya reno marka araç kullanmıyor. hemen her marka var, benim anlatmak istediğim şu ;
yukarda bahsetmiştim, bmw nin sunroofu açık kaldı diye, işlerim nedeniyle ayvalık dışına çıkamadığım için 3 gün 3 gece arabanın tavanı açık kaldı.
5 dakikada çözülen bir elektrik sorunu yüzünden 3 gece arabayı sokakta tavanı açık halde bıraktım. bunu anlatmaya çalışıyorum.
saygılar...

evet jeep alıp ford servisinde rot ları şaftı yağını suyunu frenlerini hatta motorunu bile yaptırabilirsiniz...yeterki parça olsun...yeterki birazcık kafası çalışsın...
elektrik işlerine gelince hemen hemen her araç için geçerlidir çok basit bir olaya için denemedik yöntem bırakmazsınız ama dangalakça bir yerde saçma sapan olacak kadar basitçe çözülür...

Etiketler
Ynt: 2004 Vitara / 94-98 Cherokee Kıyaslama

"yeterki ustanın kafası biraz çalışsın" işte bahsettiğim bu. tamamen aynı fikirdeyim.
teşekkür ve saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR