2004 overland cherokee simit tup takilabilir mi? tuvden gecer mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turgay delen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,120

turgay delen

Yeni Üye
Arkadaslar;

sonunda bir Amerikan arac hastasi olarak 2004 overland aldim.Uzerinde atiker tup sistemi var..ama ben aldigim arkadastan su anda mevcut bagaj icindeki gaz deposunu simit tip ile degistirmesini soyledim. O sekilde anlastik..Satan arkadas 2 gundur istanbulda 3 farkli otogaz montaj firmasi ile gorusmus hepsi de simit takamayacaklarini, benzin deposuna cok yakin oldugunu, muayeneden gecemeyecegini soylemisler..oysa ben bir cok simit tup montaji gormustum.konu ile ilgili acil bilgisi olan bana yardim edebilir mi ?

tesekkurler.

Etiketler
Ynt: 2004 overland cherokee simit tup takilabilir mi? tuvden gecer mi ?

aracım subaru forester xt. simit tüp var ve yakıt tanklarım da stepnenin bittiği yerden başlıyor. çoğu aracınki böyle zaten. siz alın değiştittirin. muaynedende geçer. muayne lpg tankı simit mi yoksa normal mi diye bakmıyor. bakabileceği bir veri yok zaten ellerinde.

Ynt: 2004 overland cherokee simit tup takilabilir mi? tuvden gecer mi ?

tesekkurler, biraz once bir arkadasimla da ayni dogrultuda fikir birligine vardik..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR